Οι ΕΛ «κατακτούν» την Ρωσία


Ακόμα μία έκθεση με ελληνικά έργα θα πραγματοποιηθεί στην Ρωσία, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Έτους Ελλάδος-Ρωσίας 2016.

Στόχος της έκθεσης είναι η παρουσίαση στο ρωσικό κοινό επιλεγμένων αρχαίων έργων που εικονογραφούν τον μυθικό κόσμο των θεών και ηρώων και προβάλλουν δοξασίες και λατρευτικές πρακτικές, οι οποίες διαμόρφωναν τον κοινωνικό βίο των αρχαίων Ελλήνων.

Η έκθεση (από τις 15 Νοεμβρίου 2016 έως τις 15 Φεβρουαρίου 2017) θα περιλαμβάνει 136 αρχαιότητες από την προϊστορική εποχή έως τους ρωμαϊκούς χρόνους.

Μεταξύ άλλων παρουσιάζονται οι Ολύμπιοι θεοί ΕΛ που τιμούσαν οι Έλληνες ως ήρωες και απελευθερωτές από την μισάνθρωπη εξουσία του Κρόνου, ενώ η έκθεση κλείνει με τις εμβληματικές για τον αρχαίο ελληνικό κόσμο μορφές του Ηρακλή και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.


ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Οι ΕΛ «κατακτούν» την Ρωσία http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/09/blog-post_2598.html#ixzz4L9YOFJcR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η TΣOYΛΑ!!!! Η ΚΑΡΙΟΛΑ!!!...(VIDEO) Νίκη Τζαβέλλα (Νεα Δημοκρατία) Να καεί η Ελλάδα για το καλό της Ευρώπης.