ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ - ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΑΤΑΚΤΟΥ ΠΑΚΗ





ΣΤΗΝ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: “ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΒΑΛΑ-Ο ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ”-ΤΟ “ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ” ΤΑ ΞΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ-ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΑΤΑΚΤΟΥ ΠΑΚΗ


Σας έχουμε ενημερώσει πριν από την έκδοση της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ ότι όσο υπάρχουμε στα περίπτερα, δεν πρόκειται να αφήσουμε τίποτα όρθιο.


Είτε βρέχει είτε χιονίζει είτε έχει καλοκαιρία και καύσωνα, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ήρθε για να μείνει και να ισοπεδώσει το βρώμικο σύστημα της διαπλοκής. Το “γκρεμίστε το σύστημα” που φέρει το λογότυπο της εφημερίδας, τα λέει όλα και τα εννοεί όλα.


Στο σημερινό φύλλο: Το “βαθύ λαρύγγι” που γνωρίζει τις ακριβείς λεπτομέρειες μιας πολύ βρώμικης ιστορίας μέσα από τους πολιτικούς λαβύρινθους της διαπλοκής των υπουργικών διαδρόμων που υπηρέτησε και εξυπηρέτησε ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος, ο νεοκλεγείς αλλά ακόμα μη ορκισθείς Νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, καταθέτει ενώπιον της κάμερας όλα όσα υποστηρίζει ότι έγιναν και βρωμοκοπάνε σαπίλα.


Μια πληθωρική γραμματέας, ένας σύζυγος κομματικό στέλεχος της Δεξιάς- από το βαθύ γαλάζιο παρακράτος του ρουσφετιού, της μίζας και της ρεμούλας από τα τρωκτικά της Ν.Δ- σύμβουλος οικονομικών υπηρεσιών της κυβέρνησης Καραμανλή αλλά και κολαούζος κορυφαίων υπουργών, “συλλαμβάνει επ’ αυτοφώρω τη γυναίκα του να απολαμβάνει την θερμή συντροφιά του τότε παντοδύναμου αξιωματούχου, καθηγητή Προκόπη Παυλόπουλου”. Στη συνέχεια – πάντα κατά την βιντεοσκοπημένη μαρτυρία-ο υπουργός οδηγείται στο Νοσοκομείο με βαριά τραύματα ενώ η οικογένεια του “δράστη” της άγριας επίθεσης λόγω εξωσυζυγικών διαφορών αποφασίζει να ξεχάσει αφού μέλη της οικογένειας του “διορίζονται στο Δημόσιο από το πανίσχυρο αλλά λαβωμένο θύμα και θερμό εραστή”.


Εαν θεωρείτε ότι αυτή είναι μια απλή υπόθεση ερωτικής διένεξης περί ιδιωτικών διαφορών, γελιέστε.


Τα έχει όλα: Ρουσφέτι, διαπλοκή, μίζες, δωροδοκίες, λαμογιές αλλά και το περιεχόμενο και το ήθος διακυβέρνησης της χώρας από τους “Εφιάλτες” της ΝΔ του Καραμανλή που θεωρούσαν τους άλλους “Ζαχόπουλους” που πήδαγαν από τα μπαλκόνια αλλά και “Βαρθολομαίους” που χώνονταν σε δυο μέτρα γης σαν καταρεζιλεμένοι μοιχοί πέφτοντας νεκροί στα σκαλοπάτια μιας μικροαστικής πολυκατοικίας στου Ζωγράφου με κατασκόπους, ντετέκτιβ και σουλατσαδόρους της Siemens να παρακολουθούν στα γύρω στενά.


Η υπόθεση έχει κι άλλα: Τον Λάτση, τον Κόκκαλη, τον Χριστοφοράκο αλλά και τα άλλα παιδιά που υπηρέτησε(πάντα με το αζημίωτο)ο πάντα προσφερόμενος “Νέρωνας της Αθήνας” που καλόπιανε τους λαθρομετανάστες, κρυβόταν όταν οι κατσαπλιάδες έκαιγαν τη μάνα του Πολιτισμού, υπέγραφε γνωμοδοτήσεις για το ξεπούλημα της περιουσίας του Λαού, για την επιβολή στη χώρα των Δυνάμεων του Άξονα.


Για όλα αυτά και πολλά άλλα που αναλύουμε στο σημερινό φύλλο, η επιλογή του κυρίου καθηγητή για τον Ύπατο Θώκο της Ελλάδος ήταν μια… πολύ καλή επιλογή από τον πρωθυπουργό της πατρίδας μας. Γιατί το άπαν σε αυτή την πονεμένη Πατρίδα είναι η Εθνική Αξιοπρέπεια και προπάντων το καθαρό κούτελο. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έριξε τους ξενόδουλους και ελέγχει την Εξουσία. Αυτό σε μερικούς που μας θεωρούν δεδομένους, καλό είναι να μην μένει απαρατήρητο.


Καλή σας ημέρα σύντροφοι…


http://www.makeleio.gr/?p=279966

Πηγή: http://www.parakato.gr/2015/02/blog-post_257.html#ixzz4KS3mf3MH

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια