Υποχρεωτική η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ στα σχολεία!Δείτε ΕΓΓΡΑΦΑ…

 

Έχει τύχει να διαβάσετε το ΦΕΚ 867; μάλλον αγνοείτε και την ύπαρξή του. ΚΑΚΩΣ. Στο συγκεκριμένο φύλλο η Ελληνική Κυβέρνηση δηλώνει ρητά πως τα παιδιά στο Γυμνάσιο θα διδάσκονται Τούρκικα.

Μάλιστα γράφει το ΦΕΚ αυτολεξεί πως «με τη διδασκαλία της τουρκικής γλώσσα στο Γυμνάσιο επιδιώκεται οι μαθητές να αναπτύξουν τν επικοινωνιακή ικανότητα προκειμένου να έρθουν σε επαφή ε την επίσημη γλώσσα μιας γειτονικής χώρας, της Τουρκίας….»


Δεν μιλάμε για τη Θράκη, που έχει μία ιδιαιτερότητα, ούτε καν για κάποια νησιά τουριστικά (έστω να το κάλυπταν με οικονομική πρόφαση).

Ούτε επίσης γίνεται λόγος για προαιρετική διδασκαλία αυτής. Πανελλαδικά, υποχρεωτικά.

Μήπως στο τέλος θα είναι και μάθημα στις Πανελλήνιες για εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο;voicenews.gr
http://katohika.gr/ellada/eskase-toraipoxreotiki-didaskalia-tis-tourkikis-sta-sxoleiadeite-eggrafa/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Σχόλια

 1. Βάσει Συντάγματος. οι πολίτες δικαιούνται και οφείλουν τούτη την περίοδο κατοχής, να εκτελούν ( να σκοτώνουν δηλαδή) όποιον συνεργεί στη βίαιη κατάλυση του Συντάγματος.
  Π.Χ, Δημάρχους που εγκρίνουν στην περιοχή τους εγκατάσταση λαθρομεταναστών, συμβούλους, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ που δεν αντιδρούν και που συναινούν και υποθάλπτουν το λαθρομετανατευτικό ακολουθώντας εν μέσω κατοχής αντισυνταγματικές εγκυκλίους, υπουργούς που ενεργούν προς την κατεύθυνση του αφελληνισμού της χώρας μέσω του λαθρομεταναστευτικού, της παιδείας , κ α.
  Επειδή το Σύνταγμα δίνει αυτό το δικαίωμα σε όλους τους πολίτες, γι αυτό το λόγο είναι που προσπαθούν απεγνωσμένα να το αναθεωρήσουν.
  Και προκαλώ εδώ δημόσια τον όποιον νομικό, συνταγματολόγο ή άλλο δικαστικό όργανο.)
  Η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος (άρθρο 120 παρ. 4) ορίζει: "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία"...............ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΝΑ .....ΤΑ....ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ..!!!!!!.................ΟΧΙ ΜΟΝΟ LIKE.............ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ !!!
  ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;;;;;;; ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ !!!!!!! ...................ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ !!!!! ............... ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ..... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ...............................................................ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ !!!!!!!!!!!!! .......................... .........ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ..... ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ Ι Δ Ι Ο Ι !!!!!!!
  .......ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ,.......................................... ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ,........... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ -KATAΘΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ --ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ---ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ........ ΔΙΑΒΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!! και εκτυπώστε από εδώ : https://www.facebook.com/groups/986790621349334/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου