Δεν αφήνεις λίγο τον αετό και να γίνεις λίγο πιο πρακτικός ;



..Πρέπει να πούμε λιγάκι τα πράγματα με το όνομα τους … και να τραβήξουμε λίγο τα αυτιά σε όλους !
Αυτό το άρθρο γράφεται για να σε ταρακουνήσει και να σε βάλει σε μια σωστή πορεία και οπτική του άμεσου μέλλοντος !
Σε πολύ καλύτερη θέση είναι...
οι συνάνθρωποι μας , γείτονες μας, συγγενείς μας που κατάλαβαν ότι ο πολιτισμός της χεστρας πνέει τα λοίσθια και σύντομα θα δείξει το πραγματικό δολοφονικό του πρόσωπο και έτσι εδώ και 6 χρόνια που προειδοποιούμε κατάφεραν σιγά σιγά με μικρο ποσοστό καθe φορά και χωρίς να τους φανει στην τσέπη τους να δημιουργήσουν μια αποθήκη έκτακτης ανάγκης ..το παλιό λεγόμενο κελάρι που οι παλαιοί πάντα φρόντιζαν να έχουν σε πληροτητητα!
Άλλες εποχές άλλη εκπαίδευση και εμπειρία Ζωής είχαν οι προπάτορες μας , εμάς κατάφεραν να μας κοιμίσουν μέσα σε μια ανύπαρκτη ασφάλεια …έτσι ώστε να είμαστε βορά στις ορέξεις κάθε τελευταίας κυβέρνησης!
Μην ακούσω κάποιον ηλίθιο να ξαναπεί …έκανα την αποθήκη και έληξε … γιατί πρόκειται για την μεγαλύτερη ηλιθιότητα και αντινοηση …μια αποθήκη δημιουργείτε για να υπάρχει για πάντα … με σωστή διαχείριση καταναλώνεις και αντικαθιστας συνέχεια τον όγκο σου!
Τώρα οι τελευταίοι που θα πάρουν χαμπάρι ότι πρέπει να έχουν τον τρόπο να ζήσουν λίγο καιρό χωρίς να έχουν ανάγκη το σύστημα θα τα βρουν πιο δύσκολα μιας και αφού δεν ακούν τόσα χρόνια θα αναγκαστούν αντι να χρησιμοποιούν κάθε εβδομάδα ένα μικρο ποσοστό από της αγορές τους για αποθήκευση να περάσουν σε επένδυση ώστε να έχουν την έκτακτη ανάγκη τους έτοιμη για όλη την οικογένεια !

Γιατί το λέμε και το ξαναλέμε…;

Κοίτα γύρω σου άνθρωπε…κοίτα την Βενεζουέλα …κοίτα την Αμερική ..και σκέψου γιατί εσύ που ήδη είσαι πεθαμένος σε κρατούν να υπάρχεις ακόμα; Γιατί ενώ έχει ψοφησει ο γάιδαρος υπάρχει ακόμα κάποιο κρυφό χέρι και δεν σε αφήνει να πας στον πάτο;

Θα σου πω εγώ γιατί…γιατί όλα αυτά τα εικονικά οικονομικά μεγέθη δημιουργούνται από τους επικυρίαρχους με σκοπό όχι το χρήμα (αυτό αν θέλουν το τυπώνουν) αλλά με σκοπό κατάκτησης νέων εδαφών , νέων νόμων (κατάκτηση εδαφών στην Ελευθερία σου) , νέων εννοιολογικών τοποθεσιών (κατάκτηση εδαφών μέσα στην συνείδηση σου) … και η βαλίτσα συνεχίζει ανάλογα της ορέξεις τους!

Όταν θα θελήσουν και εδώ να ξεκινήσει η επανάσταση , η αν το επιλέξουν η επισιτιστική κρίση , η ο πόλεμος ..ανάλογα ποια σχέδια θέλουν να εφαρμόσουν…θα το κάνουν μέσα σε μια νύχτα…θα κοιμηθείς «ελεύθερος» ..και θα ξυπνήσεις μέσα στο χάος…..Έχεις την παραμικρή Ελπίδα ότι θα σε ειδοποιήσουν όταν έρθει η ώρα σου; …Η ότι δεν θα έρθει η δική σου η ώρα…ενώ ταυτόχρονα η εχθροί του ελληνισμού σε έχουν βάλει στα γόνατα;

Θες αύριο , θες σε μερικές μέρες , εβδομάδες μήνες ….θα σκάσει το μπαμ της Αμερικής ….!

Σε ρωτώ λοιπόν,…πόσα φάρμακα για τον άρρωστο ηλικιωμένο σου έχεις φροντίσει να έχεις απόθεμα;

Πόσα τρόφιμα έχεις μέσα στο σπίτι σου αν σήμερα το βράδυ γίνει ένα ξαφνικό γεγονός ;

5 μέρες ; 8 μέρες; …μετά;

Ποσο νερό έχεις ;

Πόσο αλάτι έχεις ;

Η λίστα είναι τεράστια αν φανταστείς ότι το 90% του πληθυσμού μας δεν θέλει να δει , θέλει να παραμένει στην αγκαλιά των υπνωτιστών του για να μην τους δημιουργηθεί ανησυχία !

Αυτός είναι και ο λόγος του ότι δεν θα είμαστε ποτέ ελεύθεροι γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των καταδίκων φοβούνται την ευθύνη της ελευθέριας , φοβούνται να δουν την αλήθεια…..

Όταν λοιπόν φίλε μου μέσω της άρνησης της πραγματικότητας καταντας των εαυτό σου απροετοίμαστο μου δημιουργείς εμένα πρόβλημα που φροντίζω ….γιατί αύριο θα βγείτε στους δρόμους και θα ζητάτε βοήθεια …και δεν θα είναι αρκετό το 10% που προετοιμάστηκε να σας φροντίσει όλους !

Δεν αφήνεις λοιπόν το αμολημα του Αετού να γίνεις ποιο πρακτικός λίγο στην Ζωή ;

Και θα στο πω με τον τρόπο που γνωρίζω ότι θα σε κάνω να το κάνεις …με το κέρδος …

Σου βάζω στοίχημα ότι θες μα ότι θες …ότι μέσα στο επόμενο εννεάμηνο….το κόστος αγοράς σε πρώτα αγαθά θα έχει ανέβει πάνω από το 100% της σημερινής αξίας ( στο Θεό θα έχει παει αλλά είπα να είμαι χαμηλού προφίλ) …

Αν λοιπόν πάρεις σήμερα , λάδι , αλάτι , ζάχαρη κοκ κοκ σε μεγάλες ποσότητες …. θα έχεις εγγυημένα ένα πολύ καλό κέρδος …η καλή οικονομία έτους!!

Σου βάζω ότι στοίχημα θες ..ότι ο καφές για την φραπεδια …θα παει στα ύψη σύντομα… τι λες δεν πας ένα Σούπερ να φορτώσεις γενικά;

Stranger,…

katohika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια