Έρχεται η Μεγαλύτερη Κατάρρευση στην Ιστορία! Σκάει… η Φούσκα του Χρέους!! Κορυφαίος Επενδυτής Προειδοποιεί….






ΤΩΡΑ είναι η πιο επικίνδυνη φορά…

Μια γιγαντιαία φούσκα είναι έτοιμη να σκάσει και να εκτροχιάσει το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα…
Οι φούσκες στην κρίση της χρηματοπιστωτικής αγοράς έχουν δημιουργηθεί από τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου, οι οποίες έχουν κατακλύσει τις αγορές με τα χρήματα και την ελπίδα για την τόνωση της οικονομικής ανάκαμψης, σύμφωνα με τον Michael Pento.
Τώρα, όμως, αυτή η φούσκα βρίσκεται σε φάση έκρηξης, η οποία θα σημάνει την πλήρη κατάρρευση των χρηματοπιστωτικών αγορών σε όλο τον κόσμο, προειδοποιείο ο εμπειρογνώμονας της Wall Street.
Η προβλεπόμενη συντριβή έχει οριστεί να είναι τόσο σοβαρή ώστε δεν θα υπάρξει ούτε ένα μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που είναι ασφαλές, ακόμη και με την αξία των διαμαντιών και σπορ αυτοκινήτων να αποδεκατίζεται εντελώς.
Ο ίδιος είπε ότι οι τρέχουσες οικονομικές συνθήκες είναι «οι πιο επικίνδυνες στην αγορά που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. – Και έχω επενδύσει πάνω από 25 χρόνια … Η μεμβράνη έχει τεντωθεί τόσο πολύ και τόσο σφιχτά ώστε είναι έτοιμη να σκάσει»









hellasforce.com

Το διαβάσαμε από το: Έρχεται η Μεγαλύτερη Κατάρρευση στην Ιστορία! Σκάει… η Φούσκα του Χρέους!! Κορυφαίος Επενδυτής Προειδοποιεί…. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/09/blog-post_922.html#ixzz4KnwlU1pj

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια