Δικτάτωρ Φίλης: Θα πάρετε τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία είτε το θέλετε είτε όχι!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΙΛΗΣ

Τα "δημοκρατικά" του αισθήματα έδειξε για μια ακόμη φορά ο δικτάτωρ Φίλης, ο οποίος από την φιλόξενη συχνότητα του ΣΚΑΪ απαγόρευσε στους Έλληνες γονείς να διαμαρτύρονται για την φοίτηση των τέκνων των λαθρομεταναστών στα σχολεία.



Συγκεκριμένα, όταν η συζήτηση πήγε στην εύλογη διαμαρτυρία γονέων και κηδεμόνων του Ωραιοκάστρου, οι οποίοι σήκωσαν φράχτη απέναντι στην επέλαση λαθρομεταναστών στα δημοτικά σχολεία της πόλης, ο ανθέλληνας υπουργός Παιδείας είπε με την σύμφωνη γνώμη των... αντικειμενικών δημοσιογράφων: "Έχει το δημοκρατικό δικαίωμα μια γειτονιά ή ένα σχολείο να πει δεν θέλω να έρθουν εδώ ξένοι; Όχι δεν το έχει"!

Πολύ επιλεκτική ευαισθησία έχουν οι συριζαίοι και οι λοιποί ακόλουθοι της "πολιτικής ορθότητας" στο ζήτημα των συλλογικών αποφάσεων. Όταν μια τέτοια απόφαση δεν τους αρέσει δείχνουν το αληθινό ανελεύθερο και σταλινικού περιεχομένου πρόσωπό τους.

Η συλλογική απόφαση των γονέων των μαθητών στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης να μην δεχθούν στο δημοτικό σχολείο της περιοχής κανένα “προσφυγόπουλο” δημιούργησε τις γνωστές (όσο και αναμενόμενες) αντιδράσεις των “προοδευτικών”, με τον ίδιο τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, να προβαίνει σε λεκτική επίθεση εναντίον των γονέων λέγοντας τα εξής: «Είναι ακατανόητη αυτή η συμπεριφορά. Είναι σε αντίθεση με τη συμπεριφορά αγάπης, αλληλεγγύης, κατανόησης από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων -γονέων, μαθητών, εκπαιδευτικών- στη χώρα μας. Τέτοια φαινόμενα πράγματι δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Εμείς έχουμε πάρει όλα τα μέτρα· τα παιδάκια, τα προσφυγόπουλα θα πάνε το απόγευμα σε τάξεις υποδοχής, θα είναι εμβολιασμένα, θα έχουν τους δασκάλους τους. Θέλουμε να παίξουν με τα παιδιά, τα Ελληνοπούλα σιγά σιγά και αργότερα θα ενταχθούν στις σχολικές αίθουσες. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αρνούνται οι γονείς τα παιδιά αυτά στον χώρο -όχι στις τάξεις μαζί με τα παιδιά τους- του σχολείου».

Καταρχάς, είναι ολοφάνερο ότι κάθε συμπεριφορά που δεν συνάδει με την εθνομηδενιστική αντίληψη του Φίλη του είναι ακατανόητη. Από εκεί και πέρα, μέχρι και με ποιους θα παίξουν (!) τα παιδιά των Ελλήνων θέλει να καθορίσει ο ανίδεος Φίλης... Αν, όμως, ο Φίλης και όλη η παρέα των εθνομηδενιστών “καίγονται” τόσο πολύ για την εκπαίδευση των “προσφυγόπουλων” μπορεί τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι “σύντροφοι” να δώσουν το καλό παράδειγμα.

Να μεταφέρουν, δηλαδή, τα παιδιά αυτά στα σχολεία που φοιτούν τα παιδιά του Τσίπρα και των άλλων “αστέρων” της κυβερνητικής αριστεράς. Θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία τα παιδιά τους να παίξουν μαζί με τα προσφυγόπουλα και να γίνει έτσι επιτέλους πράξη η αρμονική συμβίωση και η διεθνιστική αλληλεγγύη.

Ας το κάνουν, λοιπόν, πρώτα αυτό και ας αφήσουν το υφάκι και τις “υποδείξεις” προς τους ανησυχούντες γονείς. Δεν πρόκειται να το κάνουν, όμως, για λόγους που είναι απολύτως ευνόητοι...

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των Συλλόγων Γονέων Ωραιοκάστρου, που προστατεύουν τα παιδιά τους, την στιγμή που το κράτος τα αφήνει απροστάτευτα, τοποθετώντας μία υγειονομική βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας. Καταγγέλλουμε όσους στοχοποιούν παράνομα τους Έλληνες γονείς και τους μαθητές του Ωραιοκάστρου και απαιτούμε να πάψει επιτέλους ο ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων.".

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diktatwr-filhs-tha-parete-tous-lathrometanastes-sta-scholeia-eite-to-thelet

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια