ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΒΟΥΛΗΣ: 436 ΔΙΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΡΊΣΗ ΤΕΛΟΣ!!!!





Ακόμα με παραμυθία ασχολούνται κάποιοι! γιαυτό θα φάνε ενα "χαστούκι" τωρα μήπως και ξυπνήσουν απο τον λήθαργο! γιατι και η ηλιθιότητα έχει τα όρια της! η βλακεία του ελληναρα δεν περιγράφεται με λογία! αλλα απο την άλλη τα πρόβατα πολλοί απο αυτούς, πρόβατα θα μείνουν! γίνεται το πρόβατο να γίνει άνθρωπος;

ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΒΟΥΛΗΣ: 436 ΔΙΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ....

Σε τουλάχιστον 436 δισεκατομμύρια ευρώ χωρίς τόκους, υπολογίζονται οι οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρεται να καταγράφει το περίφημοΔιακομματικό Πόρισμα της Βουλής των Ελλήνων!
Βασισμένο σε εκθέσεις του Νομικού Συμβουλίου και τηςΕιδικής Επιτροπής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, το Πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής του Κοινοβουλίου, καταλήγει σε γενικές γραμμές ως εξής:
1. Γερμανικές Οφειλές από Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: 9,2 δισ. ευρώ (9.189.270.837 ευρώ)(???????)
2. Γερμανικές Οφειλές από Β΄ Παγκόσμιο προς το Ελληνικό Κράτος βάση της Συνδιάσκεψης των Παρισίων: 309, 5 δισ. ευρώ (309.498.827.179,51 ευρώ)

3. Αξιώσεις προς 1.438.000 θύματα (558.000 Έλληνες θανόντες και 880.000 ανάπηροι συνεπεία πολέμου, εισβολής και κατοχής - γιγάντιο ποσοστό 20% επί του πληθυσμού μας): 107,2 δισ. ευρώ (107.268.000.000 ευρώ) χωρίς τόκους
4. Αναγκαστικό Κατοχικό Δάνειο: 10, 3 δισ. ευρώ (10.344.859.092 ευρώ)Στα παραπάνω δεν υπολογίζονται οι κλοπές των χιλιάδων αρχαίων αντικειμένων από τα Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς μας χώρους, ούτε οι οικονομικές και εθνικές συνέπειες από την βίαιη μείωση του πληθυσμού και την παράλληλη μείωση των γεννήσεων.Συνολικά η Γερμανία οφείλει λοιπόν προς την Ελλάδα την οποία κατέκαψε, δολοφόνησε, βασάνισε, εκτέλεσε, κατέστρεψε, ανατίναξε, κατάκλεψε και θανάτωσε δια της πείνας, 436 δισ. ευρώ χωρίς τους τόκους! Δηλαδή 136 δισ. περισσότερα από το υποτιθέμενο σημερινό "Χρέος" της Ελλάδας...

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ως γνωστόν ιδρύθηκε ανήμερα της 6ης Απριλίου 2016, ανήμερα δηλαδή της μαύρης επετείου της Γερμανικής Εισβολής στην Ελλάδα (6-4-1941), ακριβώς για να υπογραμμίσει τοαπαράγραπτο του Χρέους των Γερμανικών Επανορθώσεων, Αποζημιώσεων, Οφειλών του Βερολίνου προς την ένδοξη και ηρωική πατρίδα μας, που έγινε Ολοκαύτωμα από τους παππούδες και πατεράδες της Μέρκελ, του Σόιμπλε και της Μπούντεσμπανκ... μπλα μπλα μπλα απο http://makedonikokomma.blogspot.gr/2016/08/436.html! που αναπαράγουν άλλοι με δείκτη νοημοσύνης -200! κοινός δίποδα ζώα! ως εκ τούτου το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ" η ειναι απο ηλίθιους η απο αριστερούς! που για να μαζέψουν κόσμο λενε και αυτοί τα γνωστά ψεμματα! εχουν βάλει και ντοκιμαντέρ αυτά τα fake που φτιάχνουν η στην μηχανή του χρόνου η στην ΕΡΤ με πληρωμένους δηθεν μάρτυρες η κομμουνιστές μόνο! που ως γνωστό κομμουνιστής και αλήθεια δεν πάει πότε μαζί ούτε κομμουνιστής και Έλληνας!πως θα μπορούσε αλώστε αυτοί ειναι ίδια φυλη με τους Τούρκους!! και καλα εκαναν και τους σκότωσαν οι Γερμανοί! όταν τους έσφαζαν σαν αρνιά! αν τους ειχαν σκοτώσει όλους θα είχε γλυτώσει όλη η χωρα απο χιλιαδες σφαγές που εκαναν αυτοί σε 'Έλληνες και που φυσικά δεν λέει κανεις!,ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

ΥΓ η φώτο αυτη που εχουν, ειναι απο τον λοιμό του Στάλιν! προς τους απόγονους απο Έλληνες της Ουκρανίας, οπως πολλές αλλες που βαζουν! τέτοιου είδους που ουδεμιά σχέση εχουν με Ελλάδα που ηταν 100 χρονιά πίσω σε ολα, σε σχέση με την Γερμανία τότε,οπως και οι πιο πολλές φώτο και βίντεο της εποχής ειναι απο εκεί.

Εδω βλέπουμε ενα κλασικό μίασμα κοινός κομμουνιστή!ανθρωποειδής πιστό σκυλάκι των ομβρίων! αυτοί εκαναν ομαδικές σφαγές σε όλη την χωρα! οι κομμουνιστές! σε γνησιους Έλληνες γενοκτονία και παιδομάζωμα! βρήκαν ευκαιρία τότε να επικρατήσουν, οπως και έσφαζαν ενα συγκεκριμένο αριθμό σε ολα τα χωριά που έμπαιναν!λεηλατώντας τα πάντα! λειτουργούν σαν αγέλη λύκων!

Συνεχίστε να ταΐζετε ψέματα τα πρόβατα και να πουλάτε βιβλία ,και να το παίζεται υπέρ πατριώτες! άθλια υποκείμενα!!! δεν ξέρετε οτι τις καταστροφές τις εκαναν οι Αγγλοι-Βρετανοί και οχι οι Γερμανοί? ποιοι ισοπέδωσαν τον Πειραιά? ποιοι άρπαξαν τον χρυσό και εκαναν και λοιμό στην Ελλάδα; απο λοιμούς ξερουν πολύ καλα οι κομμουνιστές! που τους τάιζαν οι αγγλομασονοι!ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ -ΟΧΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ- ΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.....! δεν θα πω αλλα πραγματικά δεν έχει νόημα!(εχουμε βάλει τόσα άρθρα με στοιχειά και αποδείξεις,οποιος ψάχνει βρίσκει!) εξάλλου ποιος θελει να γκρεμίσει το Μάτριξ και να παραδεχτεί οτι τόσα χρονιά ζει σε ενα ψέμα?

Θα παραδεχτούν οτι ειναι αμόρφωτοι και ανιστοριτοι ουσιαστικά και ας εχουν 10 πτυχία; δεν νομίζω! άμα θέλετε λεφτα να αφήστε ελεύθερη την Γερμανία που ειναι υπό κατοχή, και να εγκαταλείψουν όλη την Γερμανία όλοι οι αριστεροί! που εκαναν εισβολή το 1945!(μαζί με τους λαθρο) και ας αδειάσει τουλάχιστον θα ειναι λίγοι και καθαροί!!και να γυρίσει στον Εθνικοσοσιαλισμό! οπως ηταν με το Χίτλερ!και όσοι εχουν αριστερούς κομμουνιστές, να πληρώσουν για την ισοπέδωση όλης της Γερμανίας τότε!ειναι ηθικοί αυτουργοί! εκτός αυτά που εκαναν στην Ελλάδα! και για να καλύψουν τα εγκλήματα τους, λενε για ναζι που σκότωσαν μερικά απο αυτά τα μιασματα ,δίκαιος! όσοι εχουν ψάξει το ξερουν αυτο,και γιαυτό δεν αναφέρουν πότε τον λόγο! απο μια νεκρή και υπό κατοχή χωρα ζητούν λεφτα? η σημερινή γερμάνια ειναι μια απο τα ίδια με την Ελλάδα! αριστεροί ειναι και εκεί μαζί με μασονους!εδω πάει η πιο κάτω φώτο!

Είσαι γερμανοτσολιας !! θα λενε οι άξεστοι και αμόρφωτοι και κατι άλλο(?)!τι να κάτσεις να πεις τι; και τι να εξηγήσεις σε αυτόν τον λαό!απο την στιγμή που δεν μπαίνει καν στο κόπο να δει, αν ολα αυτά που του λενε τόσα χρονιά ειναι αλήθεια,και οι δηθεν έγκυρες πήγες του ειναι πάντα απο κομμουνιστές! οπως μας έστειλε κάποια απο την μηχανή του χρόνου! σοβαρή πηγή απο την αριστερή ΕΡΤ!! γιατι δεν βαζουν μια φορά για πιο λόγο, έσφαζαν οι κομμουνιστές χιλιαδες ,και εκαναν παιδομάζωμα? οι ναζι τα εκαναν ολα!να πάτε να πείτε αυτά σε αυτούς που δούλευαν σε Γερμανούς και ειχαν και δουλειά τότε! καλα εχουν κρύψει την φύση τους, πίσω απο δηθεν ιδεολογίες οι αριστεροί κομμουνιστές! .......Απορία : 5 τρις να δώσει κάποιος στην Ελλάδα νομίζεται θα αλλάξει κατι? αν νομίζεται κατι τέτοιο κάλο ειναι να μην κάνετε παιδιά, μην ξανα ψηφίστε! κοινός ειστε δίποδα ζωα με νοημοσύνη ίσα που αγγίζει να κάνετε τα βασικά!και αφήστε αυτά που ξέρετε! και ο πιο ηλίθιος έχει πτυχίο σημερα!η νοημοσύνη και η αντίληψη της πραγματικότητας, δεν διδάσκετε στα μαντριά σχολεια! ...ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/08/germanikes-ofiles-porisma.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια