ΒΟΜΒΑ!!!Αυτός είναι ο άνθρωπος των ΓΕΡΜΑΝΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ!Θα πάθετε ΣΟΚ!!!





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!!!Αυτός είναι ο άνθρωπος των ΓΕΡΜΑΝΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ!Θα πάθετε ΣΟΚ!!!


Κυβερνήσεις αλλάζουν, πρόσωπα αλλάζουν, οι διεθνείς συσχετισμοί αλλάζουν, ένας όμως μένει σταθερός. Ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης με την Intrakat ανέλαβε με απευθείας ανάθεση, από την γερμανική Fraport, την κατασκευή των 14 περιφερειακών αεροδρομίων!
Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες που υπάρχουν εδώ και λίγες ώρες μιλούν για το γεγονός αυτό, χωρίς φυσικά να έχει υπάρξει μέχρις στιγμής επίσημος σχολιασμός.
Σύμφωνα με στελέχη της κατασκευαστικής αγοράς, τα κτίρια σε κάποια από τα αεροδρόμια είναι σε κάκιστη κατάσταση με αποτέλεσμα να δοθεί έμφαση στην κατασκευή.
Οι εργασίες ανακατασκευής των αεροδρομίων αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους.
Tα αεροδρόμια που βρίσκονται στην ηπειρωτική χώρα είναι του Ακτίου (PVK), της Καβάλας (KVA) και της Θεσσαλονίκης (SKG).
Τα υπόλοιπα 11 αεροδρόμια βρίσκονται σε νησιά και είναι της Κέρκυρας (CFU), των Χανίων/ Κρήτης (CHQ), της Κεφαλονιάς (EFL), της Κω (KGS), της Μυτιλήνης (MJT), της Μυκόνου (JMK), της Ρόδου (RHO), της Σάμου (KGS), της Σαντορίνης (JTR), της Σκιάθου (JSI) και της Ζακύνθου(ZTH).
Η κυριότητα των αεροδρομίων θα παραμείνει στο Ελληνικό Δημόσιο για όλη τη διάρκεια της παραχώρησης και πέραν της προκαταβολής του τιμήματος παραχώρησης, θα καταβάλλεται κάθε χρόνο τίμημα 22,9 εκατ. ευρώ, αναπροσαρμοζόμενο ετησίως.
Πάντως ο κος Κόκκαλης παραμένει παρών… voicenews

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Δεν γνωρίζω αν είναι αληθινό αυτό που γράφετε, ούτε παρέχετε ανάλογα στοιχεία. Ωφείλω να αναφέρω, ότι ο όρος απ' ευθείας ανάθεση, δεν ισχύει εδώ, γιατί δεν πρόκειται για Δημόσιο. Τα έργα θα εκτελεσθούν από τους νέους "ιδιοκτήτες" (δυστυχώς) οπότε, αναθέτουν τις εργασίες σε όποιον θέλουν χωρίς υποχρέωση διαγωνισμού, γιατί είναι ιδιωτικό έργο πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή