Στη Ρωσία απαγορεύουν την λειτουργία των ΜΚΟ του SorosΣτη Ρωσία απαγορεύουν την λειτουργία των ΜΚΟ του Soros και θεωρούνται «απειλή κατά της εθνικής τους ασφάλειας» και τώρα ο Ούγγρος πρωθυπουργός Gorban ξεβρακώνει τη δράση του Soros που χρηματοδοτεί επαγγελματίες τα
ραξίες να το παίξουν «αγανακτισμένοι» πολίτες.

Στην Ελλάδα … η λέξη Soros προκαλεί κράμπα στις γλώσσες των πολιτικών και των δημοσιογράφων που όχι μόνο δεν τολμούν να μιλήσουν για τα δίκτυα τρομοκρατίας που χρηματοδοτεί (Indymedia, OTPOR, CANVAS,JAVU ,Αραβική Άνοιξη κλπ) αλλά θα πλήρωναν για να του φιλήσουν τον πισινό.
Οι άνθρωποί του όχι μόνο δεν βρίσκονται υπό παρακολούθηση … αλλά βρίσκονται εντός Βουλής και νομοθετούν.

Τα περισσότερα κόμματα στη Βουλή είναι στενά συνδεδεμένα με αυτά τα δίκτυα… Η Οικογένεια Μητσοτάκη έχει στενές σχέσεις με ανθρώπους του Soros, o Τσίπρας επίσης καθώς και πολλά μικρά κόμματα..

Ο Soros βέβαια είναι μία ακόμα βιτρίνα των Rothschild που θέλουν να κινούν τα νήματα σε όλον τον πλανήτη χωρίς ποτέ να αναφέρεται το όνομά τους.

http://www.parapolitika.gr/article/127761/think-tank-me-sfragida-toy-soros-anoigei-tis-pyles-toy-gia-ton-alexi-tsipra

http://www.antinews.gr/action.read/Πολιτική/h-ευρύτερη-Αγία-Οικογενεία-και-ο-Σόρρος/2.33384

http://www.timesofisrael.com/hungary-accuses-jewish-emigre-george-soros-of-stirring-trouble/
grothia.gr

Το διαβάσαμε από το: Στη Ρωσία απαγορεύουν την λειτουργία των ΜΚΟ του Soros http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/06/soros.html#ixzz4AhyW8uDY

Σχόλια