Αυτά μας δίνει ο Πούτιν! ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΡΟΜΟΣ... (ΒΙΝΤΕΟ)



Σιγά σιγά αποκαλύπτονται όλο και περισσότερα από τα θέματα που συζήτησαν ο Ρώσος Ηγέτης και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρώτου στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρώσος Πρόεδρος πρότεινε στον Αλέξη Τσίπρα την παράδοση 40 έως 60 μαχητικών της εξαγωγικής έκδοσης «-BM» του ρωσικού μαχητικού 4++ γενιάς Su-35S υπό εξαιρετικά ευνοϊκούς οικονομικούς όρους, στη βάση της αμυντικής συμφωνίας που είχε υπογράψει το 2013 ο τότε Έλληνας Υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Το οικονομικό κόστος της ρωσικής πρότασης ανέρχεται στα 2.5 δισ. $ για 40 μαχητικά Su-35BM, στο οποίο περιλαμβάνονται εκτός των όπλων και πακέτο ανταλλακτικών και υποστήριξης. Μάλιστα για να γίνει ακόμα πιο δελεαστική η πρόταση των Ρώσων το 30% του κόστους μπορεί να αποπληρωθεί με εξαγωγές ελληνικών αγροτικών προϊόντων και το υπόλοιπο 70% με χαμηλότοκο δάνειο, που μάλιστα θα έχει 5ετή περίοδο χάριτος. H οικονομική αυτή πρόταση είναι εξαιρετική στη σχέση ποιότητας-ποσότητας-κόστους. Όσον αφορά πιθανή ασυμβατότητα με την υπάρχουσα Νατοϊκή τεχνολογία η έκδοση για την Ελλάδα προσφέρει τη δυνατότητα προσθήκης δυτικών ηλεκτρονικών όπως συστημάτων ασυρμάτων και IFF.

Το συγκεκριμένο αεροσκάφος θεωρείται υπέρ-όπλο, σαφώς ανώτερο των F-22 και F-35 των ΗΠΑ.

Δείτε ενδεικτικό βίντεο των δυνατοτήτων του :

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια