Επίσημη καταγγελία απο πρώην πράκτορα της ΕΥΠ προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου!







Διαβάζοντας τα όσα καταγγέλει ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, Μανώλης Χατζησάββας για βρώμικες offshore υπουργών, για παρεμπόριο καρτών Schengen Visa στην Τουρκία από τις Ελληνικές Προξενικές Αρχές, για παροχή πληροφοριών προς "τρίτους" απο τον διοικητή της ΕΥΠ και άλλα πολλά, εύλογα ο καθένας αναρωτιέται, που είναι η δικαιοσύνη;





Ο Μανώλης Χατζησάββας, που αρθρογραφούσε σε διάφορα blogs και ενημερωτικά site στο παρελθόν ως «ΑΝΤΙ300», με την επίσημη καταγγελία του, προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, υποστηρίζει ότι από τη δράση του ως μυστικός πράκτορας συγκέντρωσε πλήθος πληροφοριών, που ωφέλησε ποικιλοτρόπως την χώρα, ενώ καταγγέλλει διαφθορά κυβερνήσεων και προδοσία τους!


Όπως ισχυρίζεται ο κ Χατζησάββας, οι αναρτήσεις του στο δίκτυο scribd αφορούν, απόρρητα και εμπιστευτικά έγγραφα, τμήματα των οποίων δημοσιοποιούνται, για θέματα της εθνικής οικονομίας και των συμφωνιών της χώρας με τους εταίρους στο πλαίσιο της διευθέτησης του δημόσιου χρέους ως και σε θέματα αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης.



Μια εξ’ αυτών, η γνησιότητα της οποίας είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελεγχθεί, φέρεται να αφορά συνάντησή του στο Tελ Αβίβ, με Υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα, ενώ άλλες εμπεριέχουν επιστολές με άγνωστο περιεχόμενο σε κορυφαίο Υπουργό, ενώ υπάρχει και μια προσωπική του επιστολή προς τον πρώην πρωθυπουργό.


Η παρακάτω επώνυμη καταγγελία του κ. Μανώλη Χατζησάββα, προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κα. Ευτέρπη Κουτζαμάνη είναι πολλή σοβαρή για να μείνει αναπάντητη. Την παραθέτουμε αυτούσια όπως την αλιεύσαμε στο ίντερνετ:

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ ...http://www.logiosermis.net/2016/06/blog-post_5.html#.V1GykSHI8Q0



Το διαβάσαμε από το: Επίσημη καταγγελία απο πρώην πράκτορα της ΕΥΠ προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/06/blog-post_151.html#ixzz4AcFQLnTH

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια