ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτό ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ οι Ρώσοι αλλά το ακύρωσαν οι ΗΠΑ... (ΒΙΝΤΕΟ)..

Τα καλύτερα ρωσικά αεροσκάφη θα βρίσκονταν στην διάθεση του Ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος αν δεν "έμπαιναν" στη μέση οι ΗΠΑ και με δολιότητα ακύρωναν την συμφωνία.


Η κυβέρνηση Καραμανλή είχε συμφωνήσει με τη Ρωσία να μας δοθούν 6-8 αεροπυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Beriev 200, που θεωρούνται άριστα στο είδος τους παγκοσμίως και ήταν ό,τι καλύτερο για την αναβάθμιση του στόλου. Επιπλέον, λόγω του υπερσύγχρονου εξοπλισμού τους μπορούσαν να είναι σε χρόνο μηδέν σε οποιαδήποτε εστία φωτιάς, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν είχε προκληθεί, μεταφέροντας παραπάνω από τη διπλάσια ποσότητα νερού απ'ότι τα CL-215.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ, όμως, πολέμησε σκληρά αυτή την αγορά, και συγκεκριμένα οι απόστρατοι του πυροσβεστικού σώματος πρόβαλλαν δικαιολογίες ώστε να ακυρωθεί η συμφωνία.

Τελικά, ο στόχος τους επετεύχθη και τα Beriev 200 δεν ήρθαν ποτέ στα χέρια της Ελλάδας.

Αξίζει να αναλογιστούμε πόσες καταστροφές θα είχαμε γλυτώσει αν είχαμε αυτή την υπερδύναμη.

Πόσες ζωές που χάνονται λόγω πυρκαγιών θα είχαν σωθεί αλλά και σε τι μεγάλο βαθμό θα είχε αποτραπεί η οικολογική καταστροφή.

Αρκεί να σκεφτούμε ότι σε Ρόδο, Κύπρο και σε όποιο άλλο μέρος της Ελλάδας εκδηλώθηκαν πυρκαγιές τις τελευταίες μέρες, πόσα θα είχαμε γλυτώσει αν οι ΗΠΑ δεν είχαν μπει στη μέση.

Άλλη μια απόδειξη ότι η Ρωσία ήταν και είναι εδώ για εμάς.

Δείτε βίντεο με τις δυνατότητες που έχει το αεροσκάφος:
............
http://www.voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/71703-apokalypsi-afto-mas-edinan-oi-rosoi-alla-to-akyrosan-oi-ipa-vinteo.html 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια