Κοιτάξτε τί υπάρχει στο Λούβρο και μεις ασχολούμαστε ΜΟΝΟ με τον επαναπατρισμό των μαρμάρων του Παρθενώνα !Κοιτάξτε τί υπάρχει στο Λούβρο και μεις ασχολούμαστε ΜΟΝΟ με τον επαναπατρισμό των μαρμάρων του Παρθενώνα ! Τελετουργικό σφυρί του 7ου π.Χ. αιώνα από την Δωδώνη που η χρήση του ήταν να κρούει το ''Δωδωναίον χαλκείον'' !!! Ουδείς γνωρίζει την ύπαρξή του για ένα τόσο μοναδικό και σπάνιο εύρημα, πόσο μάλλον κλεμμένο και εκτεθειμένο στο Λούβρο ! Κοινοποιήστε άπαντες !!!!
7th C BCE. Greek ritual bronze hammer from Dodona the oldest of the Oracles. Topped with birds and an animal shaped base. Perhaps used to sound the oracle's gong. Dedicated to Zeus and his wife Dione until eclipsed by the oracle of Delphi - and Dione replaced by Hera.Found in Epirus.
LouvreΑπό Ancient Greek Civilization

Το διαβάσαμε από το: Κοιτάξτε τί υπάρχει στο Λούβρο και μεις ασχολούμαστε ΜΟΝΟ με τον επαναπατρισμό των μαρμάρων του Παρθενώνα ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/05/blog-post_4811.html#ixzz4ALbSoJeQ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…