Και στην Ελλάδα πριν ένα χρόνο Όχι είπαμε και μάλιστα με 62% θυμάσαι Τσίπρα… Αλλά εδώ έχουμε ηγέτες προδότες





Βλέποντας τα πανηγύρια και τις χαρές που κάνουν οι Βρετανοί, εγκαταλείποντας πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση με πιάνει μία στεναχώρια και μία λύπη. Στεναχώρια και λύπη όμως όχι γιατί φεύγουν και γκρεμίζετε σιγά σιγά πλέον αυτή η φυλακή εθνών που λέγετε Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά γιατί σαν Έλληνας και εγώ είπα όχι πριν ένα χρόνο. Ένα όχι που σήμαινε όχι σε όλα και που δεν φοβόταν της εξελίξεις όπως δεν της φοβούνται σήμερα οι Βρετανοί.

Στεναχωριέστε γατί βλέπω του Βρετανούς να ελευθερώνονται και ενώ είχαμε πάρει κατά 62% την ίδια απόφαση πέρσι είμαστε ακόμα σε αυτή την φυλακή με χειρότερους όρους και χειρότερα μνημόνια.

Ξέρεις θεωρώ ότι ο Έλληνας ήταν πιο γενναίος ψυχικά από τον Βρετανό και πιο περήφανος γιατί ο Βρετανός ψήφισε όχι με 52% σχεδόν ενώ ο Έλληνας ενώ βρισκόταν στο απόλυτο χάος με δύο μνημόνια στην πλάτη του και σε ένα δημοψήφισμα απάτη από όλες τις απόψεις είπε ΟΧΙ με 62%.

Λυπάμαι γιατί σήμερα φαίνονται ως ήρωες οι Βρετανοί ενώ στην ουσία είναι απλά δειλοί γιατί ούτε ευρώ είχαν ούτε μνημόνιο ούτε μετανάστες ούτε Μέρκελ , Σόιμπλε και ΔΝΤ αλλά βλέπεις αυτοί δεν έχουν Τσίπρα, Σαμαρά, Βενιζέλο, Παπανδρέου, Σημίτη,…


scoops.gr



Το διαβάσαμε από το: Και στην Ελλάδα πριν ένα χρόνο Όχι είπαμε και μάλιστα με 62% θυμάσαι Τσίπρα… Αλλά εδώ έχουμε ηγέτες προδότες http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/06/62_1.html#ixzz4Cawt3ruM

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια