Έτσι φάγανε τα 2εκ. ευρώ που έστειλαν οι Αυστραλοί στους πυρόπληκτους της Ηλείας!ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑ ΧΑΡΤΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΑ.

Το patrastimes.gr παρουσιάζει σήμερα ατράνταχτα στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο η γνωστή τριάδα από τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού της Πάτρας, διαχειρίστηκε ποσό 2 εκ. ευρώ το οποίο είχε στείλει η Αυστραλία για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Ηλείας.Κάποιοι …επένδυσαν στον πόνο και την αγωνία των πληγέντων και έκανα κυριολεκτικά πάρτι.Ενδεικτικέ των όσων έγιναν το 2007, οι αποδείξεις που φέρνει στο φως το patrastimes.gr και οι οποίες μόνο αποδείξεις από τις οποίες να αποδεικνύεται σε ποιους μοιράστηκαν τα χρήματα, , αν μοιράστηκαν και πόσα πραγματικά μοιράστηκαν καθώς σε αυτές δεν αναφέρονται στοιχεία ταυτότητας προκειμένου να διασταυρώσει κάποιος τι ακριβώς και πως έχει γίνει.
hellasforce.com

Το διαβάσαμε από το: Έτσι φάγανε τα 2εκ. ευρώ που έστειλαν οι Αυστραλοί στους πυρόπληκτους της Ηλείας! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/06/2.html#ixzz4AcFDs7eB

Σχόλια