Δραμινή (από τους Πύργους) παγκόσμια πρωταθλήτρια στο κικμπόξινγκ

Από 18. μέχρι 22. Μαΐου 2016 έγινε στο Sindelfingen της Γερμανίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα Kickboxing της ISKA(παγκόσμια ομοσπονδία κικμπόξινγκ).


Η Ευαγγελία «Brucelitsa» Τσάννη και κατάγεται από τους Πύργους Δράμας είναι μέλος της εθνικής ομάδας κικμπόξινγκ και αγωνίστηκε στο Light Contact των γυναικών μέχρι 58 κιλά.
Στον πρώτο αγώνα αντιμετώπισε αντίπαλο από Σκωτία, την οποία νίκησε εύκολα μετά από δυο γύρους με λακτίσματα στο κεφάλι και γρήγορα ντιρέκτ.


Η αντίπαλος της από Γερμανία στο ημιτελικό δεν εμφανίστηκε και έτσι ακολούθησε αμέσως ο τελικός με αθλήτρια από Τουρκία. Η Τουρκάλα αντίπαλος δεν έπαιζε καθόλου καθαρά και όποτε η Ευαγγελία επιχειρούσε να κλωτσήσει στο κεφάλι της, εκείνη κλωτσούσε κάτω από τη ζώνη. Έτσι πήγε καθ’ όλο τον αγώνα και αφού πήρε την τρίτη της ποινή και είχαν απομείνει μόνο 30 δευτερόλεπτα μέχρι το τέλος, συνέχισε να την πιέζει με επανωτά λακτίσματα στο κεφάλι και αμέτρητα ντιρέκτ.
Μετά από αυτό στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Light Contact των γυναικών μέχρι 58 κιλά.
Η Ευαγγελία είναι 34 χρονών και κτηνίατρος. Ζεί με τον σύντροφο της στη Γερμανία και ήταν η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή της με την εθνική ομάδα κικμπόξινγκ σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στο εξωτερικό (2014 στο Λονδίνο και 2015 στην Ισπανία).
https://hmghellas.blogspot.gr/2016/05/blog-post_23.html 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…