ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ… ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ «ΒΟΜΒΑ»! Ο ΣΥΡΙΖΑ καταργεί τις Πανελλήνιες

Με την έναρξη των Πανελληνίων, το υπουργείο Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευχές για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους υποψηφίους, ανακοίνωσε την «Ελεύθερη πρόσβαση στη τριτοβάθμια εκπαίδευση», η κατάργηση, δηλαδή, των πανελλαδικών.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση «στόχος της εκπαιδευτικής ανασυγκρότησης που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα Δημόσιο, Δωρεάν, μαζικό και Δημοκρατικό σχολείο, ποιοτικά αναβαθμισμένο, που δεν θα χρειάζεται να πληρώνουν οι γονείς για την μόρφωση των παιδιών τους συνεχίζουμε το διάλογο με όλη την κοινωνία ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στις επιβεβλημένες αλλαγές που: Θα ανακουφίσουν τους μαθητές και μαθήτριες από το άγχος των συνεχών εξετάσεων».

Η ανακοίνωση του τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους μαθητές και στις μαθήτριες που δίνουν τη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και να επιτύχουν τους στόχους τους, ξέρουμε όμως πολύ καλά ότι αυτές οι εξετάσεις είναι μια δοκιμασία με τεράστιο ψυχολογικό και δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Επειδή στόχος της εκπαιδευτικής ανασυγκρότησης που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα Δημόσιο, Δωρεάν, μαζικό και Δημοκρατικό σχολείο, ποιοτικά αναβαθμισμένο, που δεν θα χρειάζεται να πληρώνουν οι γονείς για την μόρφωση των παιδιών τους συνεχίζουμε το διάλογο με όλη την κοινωνία ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στις επιβεβλημένες αλλαγές που:

Θα ανακουφίσουν τους μαθητές και μαθήτριες από το άγχος των συνεχών εξετάσεων και

Θα καθιερώνουν

1. 2χρονη προσχολική αγωγή και 12χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση για όλες και όλους,

2. Ενιαίο λύκειο θεωρίας και πράξης και μεταλυκειακή δημόσια τεχνολογική εκπαίδευση,

3. Ελεύθερη πρόσβαση στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.


crashonline.gr

Το διαβάσαμε από το: ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ… ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ «ΒΟΜΒΑ»! Ο ΣΥΡΙΖΑ καταργεί τις Πανελλήνιες http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/05/blog-post_795.html#ixzz48uoS4Y00

Σχόλια