Η Νέα Τάξη προειδοποιεί τους Αμερικανούς: Έρχονται καταστροφές και πόλεμος με την ΡωσίαΤο Παγκόσμιο Ίδρυμα (όπου παγκόσμιο και Νέα Τάξη) «Global Priorities Project» κυκλοφόρησε μια νέα έκθεση με τίτλο «Καταστροφικοί Κίνδυνοι το 2016» που αναφέρει καταστροφικές εκδηλώσεις που θα μπορούσαν να εξοντώσουν το 10% του πληθυσμού στον πλανήτη, ενώ προειδοποιούν για γεγονότα, τα οποία θα εξελιχθούν πολύ σύντομα.

Ο Sebastian Farquhar, διευθυντής εκεί δήλωσε ότι:
«υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι στον ορίζοντα, πράγματα που πιθανότατα δεν θα συμβούν σε ένα χρόνο, αλλά θα συμβούν σίγουρα σύντομα, τα οποία θα μπορούσαν να αναμορφώσουν τον κόσμο μας και να φέρουν πραγματικά καταστροφικές και ολέθριες συνέπειες».

Μεταξύ των αιτιών αυτών αναφέρονται οι χημικοί αεροψεκασμοί, η ισλαμική τρομοκρατία, επίθεση με ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς, ο κυβερνοπόλεμος αλλά και το ορθάνοιχτο ενδεχόμενο πυρηνικής σύγκρουσης με την Ρωσία.
Φυσικά ως «λύση» θα προταθεί η παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου, η οποία θα οδηγήσει το δυτικό τραστ κρατών και τους συμμάχους του κατά όλων αυτών των κινδύνων.


prisonplanet.gr

Το διαβάσαμε από το: Η Νέα Τάξη προειδοποιεί τους Αμερικανούς: Έρχονται καταστροφές και πόλεμος με την Ρωσία http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/05/blog-post_661.html#ixzz47mnN0UjD

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…