Δεν ήταν μόνο ο Μαρτίνης, που δωροδόκησαν οι Γερμανοί... Δείτε και θα καταλάβετε ...Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στα παρακάτω στοιχεία και στα ΦΕΚ που τα συνοδεύουν, ποιοί τα υπογράφουν, σε ποιές κυβερνήσεις και θα του λυθούν όλες οι απορίες...


Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας*


Αυτά είναι που δεν θα σας πει κανείς από τα συστημικά ΜΜΕ και την κατευθυνόμενη Δικαιοσύνη των «Βιβλιοθηκών» του Βγενόπουλου, είναι τα εξής:
Καταρχάς τον ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΤΙΝΗ, πρόεδρο του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» τον έχουν δωροδοκήσει με τουλάχιστον μερικά εκατομμύρια, όπως ακριβώς έχουν κάνει οι Γερμανοί με τους υπόλοιπους Ελληνες Πολιτικούς κλπ. Κυβερνητικούς που κατείχαν θέσεις και την δύναμη να αποφασίζουν και δεσμεύουν δια της υπογραφής τους εις βάρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το Κράτος κατασπαράζοντας το, είναι οι ίδιοι που μας κουνάνε το δάκτυλο και μας λένε ότι Μαζί τα φάγαμε….!
Δεν θα σας πεί κανείς Ότι,η Γερμανική εταιρεία hospitalia international gmbh είναι εταιρεία της γνωστής μας SIEMENS αυτή που ξέρουν πολύ καλά οι Μητσοτάκηδες και όλο το σινάφι των πολιτικών σαλτιμπάγκων του ΠΑΣΟΚ της Μίζας κλπ, συμμαχιών, καθότι η εταιρεία έχει από το 1964 έτος ίδρυσης κύριους μέτοχους την SIEMENS AG και την Philips Gloelampenfabrieken BV με έδρα την Frankfurt/Main, δηλαδή στο άντρο της ΜΙΖΑΣ όπου βάση έχουν και άλλες γνωστές εταιρείες από πολλές ΜΙΖΕΣ σε ελληνες κυβερνητικούς όπως η ΑΒΒ κλπ.Σήμερα είναι υπό τον Όμιλο εταιρειών Fresenius Healthcare Group. Fresenius SE & Co. KGaA που έχει έδρα το Bad Homburg, (στα προάστεια της Frankfurt).
Οι Γερμανοί Μιζαδόροι της hospitalia international gmbh παίρνουν έργα στην χώρα μας εδώ και δεκαετίες…


Και δωροδόκησαν μόνο τον Μαρτίνη….;
Το άλλο με τον ΤΟΤΟ πότε θα μας το πούνε;
* πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών


ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…