Να και ο κόφτης - Η Αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια μας(BINTEO)







Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο και τρελάθηκε ο κόσμος . Για να δούμε τώρα τι ακριβώς σε πείραξε . Εδώ και πολλούς αιώνες η Ελλάδα είναι υπό κατοχή . Η ψήφος σου δεν μετράει καθόλου στο αποτέλεσμα . Η ψήφος σου είναι απλά ένα χαρτάκι που καταλήγει κατευθείαν στον κάδο . Στην Ελλάδα του 2016 αγάλματα τούρκων , εβραίων και προδοτών κοσμούν τις πλατείες . Η δημοκρατία δεν είναι τίποτα άλλο πάρα μια ψευδαίσθηση που γουστάρεις .




Παιδεία δεν υπάρχει , αξίες και ιδανικά δεν υπάρχουν , βασικά τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο , όλα αυτά και πολλά αλλά δεν σε έχουν πειράξει και σε πείραξε το νομοσχέδιο που θα σου βγάλει το χαρτάκι από την τσέπη ?




Όλοι οι πολιτικοί που έχουν υπάρξει στην Ελλάδα τους τελευταίους αιώνες είναι εβραίοι , τούρκοι και ανθέλληνες , ποδίτσες (μασονάκια) και προσκυνημένοι προδότες .

Τι ακριβώς σε πείραξε ? Το ότι θα σου πειράξει το κράτος τις τσέπες σου ? Σε πείραξε που θα σου πάρουν το ζωγραφιστό χαρτάκι ? Αυτό είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σε νοιάζει….

Πριν προχωρήσεις και πεις εγώ και η οικογένεια μου πως θα ζήσω , σκέψου πρώτα την λογική που είχες μέχρι σήμερα , η λογική του εσύ και η οικογένεια σου να είστε καλά και τα αλλά όλα να πάνε να γ@@@…




Άκου να δεις αυτό που συμβαίνει σήμερα έχει σχεδιαστεί πριν τουλάχιστον 50 χρονιά ( μην πω περισσότερα ) , δες λίγο τις κυβερνήσεις και το τι συνέβαινε, δες λίγο πως η μια κυβέρνηση συνέχιζε το σχέδιο από εκεί που το άφηνε η άλλη κυβέρνηση ….




Οι νομοί , οι φόροι , οι τράπεζες … ελπίζω να κατάλαβες τι έγινε με τις τράπεζες . Σου έριξαν το δόλωμα , το χαρτάκι με τους αριθμούς και εσύ αμέσως έτρεξες να τις αγκαλιάσεις .

Εύκολα δέχθηκες και την κάρτα και τα χρήματα που σου έδωσαν γιατί ήταν για την ευκολία σου έτσι νόμιζες …

Εύκολα θα δεχθείς και το τσιπάκι γιατί τώρα σε έχουν στο χέρι .

Σε έπεισαν ότι έχεις χρέος , σου μάθανε το ρητό « μαζί τα φάγαμε» και το κατάπιες , χωρίς πολλά τι και πως .

Σου έμαθαν ότι είναι αδύνατο να δρας μονός σου , σου καθορίσαν τα όρια σου …

Σου έδειξαν αδιέξοδα …




Ακόμα πιστεύεις σε ένα ανύπαρχτο χρέος …

Οι τράπεζες ποτέ δεν ήταν κυβερνητικές , εδώ και αιώνες δεν υπάρχει Ελληνική κυβέρνηση , ούτε δημοκρατία , ούτε τίποτα από αυτά που σου έχουν μάθει να τα βλέπεις ως δεδομένα …

Δεν βαρέθηκες να σκέφτεσαι μόνο την τσέπη σου και την επιβίωση σου ?

Η λύση για να εξασφαλίσεις και την επιβίωση σου χωρίς να έχεις ζωγραφιστά χαρτάκια , σου έχει δωθεί .

Ξανά δες λίγό τι πλασάρουν και σκέψου που θα έπρεπε να στρέψεις την προσοχή σου περισσότερο ….


Η Αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια μας







Το πρόβλημα αδερφέ μου δεν είναι η οικονομία….


Μάντις….


katohika

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια