Όπως το 2009..οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες,ειδοποίησαν πριν λίγες ημέρες,την ελληνική πλευρά,για τον άμεσο κίνδυνο κατάληψης της νησίδας «Πάσας»ανατολικά της Χίου!!!

 
Οι πληροφορίες οι οποίες αποδεσμεύονται από την ελληνική πλευρά,μετά την ανθελληνική κίνηση του Αμερικανού πρέσβη να ζητήσει στην ουσία την παραίτηση μας,από τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα,κάνουν ξεκάθαρα λόγο,για ενημέρωση της ελληνικής κυβέρνησης,από την ρωσική πλευρά και συγκεκριμένα ,τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες,για την πραγματοποίηση από την Τουρκία,επιχείρησης κατάληψης,της νησίδας »Πάσας»ανατολικά της Χίου.

Ακολούθησε έκτακτο ΚΥΣΕΑ,από την ελληνική πλευρά και επιτέλους,λέμε επιτέλους,λειτούργησαν τα ελάχιστα αντανακλαστικά για να μην χάσουμε εθνικό έδαφος.

Η αποστολή σε χρόνο ρεκόρ,Ελλήνων καταδρομέων,σε θέσεις κλειδιά στο αρχιπέλαγος,όπως και στην νησίδα »Πάσας»,απέτρεψε προς στιγμήν την τουρκική ενέργεια.

Φαίνεται πως υπάρχει μιας μορφής επικοινωνία,ανάμεσα σε ρωσικό δίαυλο επικοινωνιών και το ελληνικό ΓΕΕΘΑ,όπως ακριβώς και το 2009,όταν και πάλι με ρωσικές πληροφορίες από δορυφόρους,ο τότε αρχηγός ΓΓΕΘΑ,Γράψας,μετέφερε 4.000 καταδρομείς σε ελληνικές νησίδες και χάλασε τα σχέδια των Τούρκων.

Τότε ο στρατηγός Γράψας,πλήρωσε με την αποστρατεία του,την συγκεκριμένη κίνηση,με εντολή και πάλι των Αμερικανών,οι οποίοι και το dioptranews επιμένει σε αυτό,είναι οι κακοί δαίμονες του έθνους μας.

Καλούμε την στρατιωτική ηγεσία του ΓΕΕΘΑ,να πυκνώσει τις συννενοήσεις,με τις υπηρεσίες ασφαλείας της ρωσικής ομοσπονδίας,επ’ωφελεία της εθνικής μας ανεξαρτησίας.


http://www.triklopodia.gr/%CF%8C%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%84%CE%BF-2009-%CE%BF%CE%B9-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5/

Σχόλια

  1. δεν χριαζεται να την καταλαβουν με τριακοσιες χιλιαδες ευρω μπορουν να την αγορασουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…