Liberland το πρώτο ιδιωτικό «κράτος» λαθρομεταναστών στην Ευρώπη με τις ευλογίες του Σόρος



Γεμίζει η Ελλάδα λαθρομετανάστες, «ανησυχούν» οι πολιτικοί, πέφτουν από τα σύννεφα οι δημοσιογράφοι και αναρωτιούνται τι πρόκειται α γίνει… Λες και δεν το ξέρουν όλοι. Λες και δεν είναι γνωστό ότι θέλουν να αλλοιώσουν τα εθνικά κράτη της Ευρώπης και να δημιουργήσουν πολιτείες ή και κρατίδια λαθρομεταναστών στην Ήπειρο μας.

Ας δούμε τι έγραφε ο «ΕΚ τον Σεπτέμβριο του 2015 σχετικά με την δημιουργία του πρώτου ιδιωτικού κράτους στην Ευρώπη…

Ένα εφιαλτικό σενάριο, που άλλοτε θα ήταν κατάλληλο για κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας εξυφαίνεται στην «γειτονιά μας», στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Δεν ξέρουμε αν απλά πρόκειται απλά για πράξεις κάποιων αρρωστημένων εγκεφάλων και εκκεντρικών πλουσίων, αλλά οι άνθρωποι που φημολογείται ότι βρίσκονται πίσω από το εγχείρημα μας οδηγούν στο να σκεφτούμε ότι πρόκειται για μία προσομοίωση μίας παγκόσμιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας σε μικρογραφία για να διαπιστωθούν οι αντιδράσεις και το κατά πόσον «δουλεύει» το σύστημα, συγκεκριμένα: Η εμφάνιση ενός υποψήφιου μικρό-Κράτους, στο πρότυπο της Ανδόρας, του Βατικανού, του Αγίου Μαρίνου, του Λιχτεστάιν, και του Λουξεμβούργου, στα κροατο-σερβικά σύνορα που χρηματοδοτείται από τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος, και τους αδελφούς Κόχ, δημιουργεί σκέψεις ότι τα μικρο-Κράτη μπορεί να χρησιμεύσουν ως εργαλείο για τον περαιτέρω κατακερματισμό των «παλαιών Κρατών».
Το νέο ιδιωτικό «κράτος» η «Liberland» ανακηρύχθηκε από έναν Τσέχο, (με το περίεργο όνομα) ονόματι Βιτ Γέντλικα (Vit Jedlicka) ο οποίος διεκδικεί ένα νησάκι στη δυτική όχθη του ποταμού Δούναβη μεταξύ της Κροατίας και της Σερβίας, το οποίο διεκδικούν και οι δυο χώρες. Ο Τζέντλικα που είναι μέλος του Τσεχικού Κόμματος των Ελευθέρων Πολιτών (Czech Free Citizens’ Party), στηρίζει τη διεκδίκηση του στην Liberland στην αρχή του «terra nullius» που σημαίνει Γη που δεν ανήκει σε κανέναν. Υποστηρίζει τον Οργανισμό Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ), αλλά αντιτίθεται στους πολλούς κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποστηρίζει τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ (Λεσβιών, ομοφυλόφυλων, τρανσέξουαλ κλπ), τη μαζική ιδιωτικοποίηση των κρατικών οργανισμών, τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών υποστηρίζει τους λιγότερους φόρους και την οικολογία. Η σύμβαση του Μοντεβίδεο του 1933 ορίζει ότι για την κρατική υπόσταση χρειάζονται: α) μόνιμος πληθυσμός β) ένα καθορισμένο έδαφος γ) κυβέρνηση και δ) η ικανότητα να συνάπτουν σχέσεις με τα άλλα κράτη.
Το… κράτος , «Liberland» διαθέτει τρεις από τις τέσσερις προϋποθέσεις για ένα κράτος. Έχει μια καθορισμένη περιοχή, ένα «πληθυσμό», και μια «κυβέρνηση». Η τέταρτη απαίτηση, η ικανότητα να σύναψης σχέσης με άλλες χώρες, μπορεί να ικανοποιηθεί από επίσημες επαφές μεταξύ Liberland με την τσεχική κυβέρνηση. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα ότι ο νέα πρόεδρος της Κροατίας, και πρώην αξιωματούχος του ΝΑΤΟ, Κολίντα Γκραμπάρ Κοτάροβιτς, μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο σε αυτό.
Τα σχέδιο της ” Liberland” υποστηρίζουν το Τσεχικό Δημοκρατικό Κόμμα ο πρώην πρόεδρος της Τσεχίας Βάτσλαβ Κλάους και το Τσεχικό Κόμμα Πειρατών, το οποίο αποτελεί τμήμα του Ευρωπαϊκού Κόμματος Πειρατών, και το Ίδρυμα Open Society.

Έρχεται η σειρά της Ελλάδος;
Φανταστείτε τι δρομολογούν για την Ελλάδα με τα τόσα νησιά που διαθέτει, με τις γκρίζες ζώνες αλλά και με την «μόδα» που επιτάσσει κάποιος πολύ πλούσιος να αγοράζει κάποιο νησί έστω και για 99 χρόνια.
Όμως δεν είναι μόνον αυτό για σκεφτείτε κάτι τέτοιο να θεωρηθεί λύση για να εκτονωθεί μία μεγάλης κλίμακας εξέγερση μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, μπορείτε να το φανταστείτε ένα νόμιμο και ανεξάρτητο «μίνι» ισλαμικό κράτος στην ελληνική επικράτεια; Μπροστά σε όλα αυτά το «1984» του Όργουελ φαντάζει μία ανώδυνη κωμωδία. Στο χέρι μας είναι να αντισταθούμε, τώρα πριν να είναι πολύ αργά.


elkosmos.gr

Το διαβάσαμε από το: Liberland το πρώτο ιδιωτικό «κράτος» λαθρομεταναστών στην Ευρώπη με τις ευλογίες του Σόρος http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/04/liberland.html#ixzz46Mq5MvWj

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια