Να είσαστε έτοιμοι...(ΒΙΝΤΕΟ)

Εχετε διαβάσει σε πολλές ιστοσελίδες για την οικονομική κατάρρευση που θα φέρει τις κοινωνικές ταραχές και τις λεηλασίες.
Εχετε διαβάσει ότι οι "Ελίτ"έχουν κτίσει υπόγειες πόλεις με όπλα,τρόφιμα και φάρμακα για εκείνη την εποχή των καταστροφών. ΓΡΑΦΕΙ Η Susan Duclos.
Σύμφωνα με το InfoWars η κυβέρνηση προετοιμάζεται για την πολιτική αναταραχή που θα σαρώσει ολόκληρη την Αμερική. Μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα αναπτυχθούν στις περιοχές που θα γίνουν οι ταραχές για να ελέξουν τη μάζα του κόσμου. Νέα Συστήματα ελέγχου ταραχών αξίας 3,5 δις δολλαρίων θα τεθούν σε εφαρμογή μέχρι το 2020. Αναρωτιόμαστε τι θα προκαλέσει τόσο μεγάλη μαζική αναταραχή,που μπορεί να μετατραπεί σε εμφύλια διαμάχη. Ελπίζουμε στο καλύτερο αλλά σας λέμε να είσαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα που έρχονται.Οι τροφές,το νερό και τα φάρμακα δεν θα είναι για πάντα διαθέσιμα. Πάρτε παράδειγμα το πρόσφατο σεισμό στην Ιαπωνία,που οι αλυσίδες των σούπερ-μάρκετ έμειναν χωρίς ανεφοδιασμό και τα ράφια άδειασαν.


Αυτά φυσικά νομίζετε ότι δεν μπορούν να συμβούν στις ΗΠΑ.Δείτε τι έγινε τον Ιανουάριο του 2016,όταν χιονοκαταιγίδα κτύπησε την ανατολική ακτή.Τα ράφια στα σουπερ-μάρκετ στη Βιρτζίνια άδειασαν.


Πελάτισσα ψάχνει για κρέας,από ότι απέμεινε στο ράφι.

Εχουμε επίσης παρόμοιες εικόνες από την Πρωτεύουσα και το Μίντιλαντ.
Το 2012, η CDL Λά'ι'φ εξέδωσε ένα γράφημα το οποίο σαφώς απεικονίζει ακριβώς τι θα συμβεί εάν διακοπεί ο ανεφοδιασμός με τα φορτηγά:Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, τα νοσοκομεία θα ξεμείνουν από βασικές ιατρικές προμήθειες, όπως η ινσουλίνη, επιδέσμοι και αίμα. Στις αγορές τροφίμων και του εφοδιασμού θα εξαφανιστούν τυχόν πλεονάσματα τροφίμων, καύσιμα και προϊόντα πρώτης


ανάγκης.
Σε καμμία περίπτωση δεν γνωρίζουμε πότε θα συμβεί η ξαφνική κοινωνική αναταραχή και δεν θέλουμε να τρομάξουμε κανέναν,απλά θα πρέπει να είσαστε πνευματικά προετοιμασμένοι για το τι πρέπει να πράξετε όταν θα δείτε τα πρώτα σημάδια της οικονομικής κατάρρευσης.
Ο καθένας σύμφωνα με τα οικονμικά του μπορεί να προετοιμάσει τα αναγκαία πράγματα.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝP : Corfiatiko.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…