Να τιμωρηθούν παραδειγματικά - «Ειδικό δικαστήριο για εσχάτη προδοσία» για το δίδυμο της συμφοράςΣε οποιαδήποτε χώρα που λειτουργεί βάσει αυτονόητων αρχών και αξιών ενός κανονικού κράτους, ο «πλοίαρχος» του «Τιτανικού» Γιώργος Παπανδρέου και ο «υποπλοίαρχός»
του Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα έπρεπε να βρίσκονταν ήδη ενώπιον του ειδικού δικαστηρίου. Οσα ομολόγησε σε συνέντευξή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών γι' αυτά που έπραξε μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό δεν είναι τίποτε άλλο από την παραδοχή ενός εγκλήματος εις βάρος της πατρίδας. Το «δίδυμο» αυτό, που στα «όρθια», «σε μια κουζίνα», όπως παραδέχτηκε ο Παπακωνσταντίνου, παρέδωσε τη χώρα στις αλυσίδες του ΔΝΤ, θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη κατηγορούμενο για εσχάτη προδοσία. Ο άνθρωπος που έπεσε στα μαλακά από το ειδικό δικαστήριο για τη «λίστα Λαγκάρντ» (και με την ευχή του προέδρου «πηγαίνετε και μηκέτι αμαρτάνετε») όχι μόνο δεν έβαλε μυαλό, αλλά για να προμοτάρει το νέο βιβλίο του βγήκε με θράσος και παραδέχτηκε όσα ενσυνείδητα διέπραξε μαζί με τον Παπανδρέου κατά των Ελλήνων.


Εγκλημα 1ον: Είχαν συμφωνήσει τη συμμετοχή του ΔΝΤ (στη «διάσωση») από την Ιανουάριο του 2010, αλλά έδεσαν τη χώρα στο Μνημόνιο τον Απρίλιο του 2010! Και όλο αυτό το διάστημα άφηναν τους... ραντιέρηδες να κάνουν παιχνίδι (σώζοντας τις τράπεζές τους) και να θησαυρίζουν ξεπουλώντας όσο όσο, από τη μια, και ποντάροντας -με τα CDS- στη χρεοκοπία, από την άλλη.


Εγκλημα 2ον: Παραδέχτηκε ότι γνώριζαν ότι το Μνημόνιο ως πρόγραμμα δεν βγαίνει και ότι είχε τιμωρητικά χαρακτηριστικά. Κι όμως, το υποστήριζαν.


Εγκλημα 3ον: Δεν προχώρησαν σε ρύθμιση του χρέους, αν και ήξεραν ότι η Ελλάδα δεν θα μπορούσε ποτέ να αποπληρώσει τα 140 δισ. που θα συσσωρεύονταν μόνο από τα ομόλογα! Το χειρότερο από όλα; Ηξεραν τι έρχεται (Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου) και έλεγαν ψέματα στην κοινωνία για να αντέξει τις θυσίες.


Και αντί να ζητήσουν έστω μια συγγνώμη για τα δεινά που επέφεραν, ο μεν ένας ονειρεύεται την επιστροφή του στην πολιτική (διά της... ανασύστασης της Κεντροαριστεράς), ο δε άλλος προκαλεί εμετικά! Ο μόνος δρόμος; «Ειδικό δικαστήριο για εσχάτη προδοσία» για το δίδυμο της συμφοράς.

ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Να τιμωρηθούν παραδειγματικά - «Ειδικό δικαστήριο για εσχάτη προδοσία» για το δίδυμο της συμφοράς http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/04/blog-post_283.html#ixzz45twB9HkY

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…