ΠΡΟΣΟΧΗ! Οικονομικός Εμπειρογνώμονας Προειδοποιεί: «Έρχεται η Μεγαλύτερη Κατάρρευση στην Ιστορία… Πάρτε Χρυσό ΤΩΡΑ»





ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ…

Ο Greg Hunter Προειδοποιεί…


Ο Οικονομικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας best-seller, James Rickards προειδοποιεί πως μια άλλη οικονομική κατάρρευση έρχεται. Ο Rickards υποστηρίζει, «Είναι πολύ σαφές, και μπορεί να αποδειχθεί επιστημονικά. Η επόμενη κατάρρευση θα είναι μεγαλύτερη στην ιστορία, ίσως μεγαλύτερη από την Εποχή του Χαλκού ή την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Γιατί το λέω αυτό; . . . Έχουμε αυτά τα πράγματα έρχονται μαζί. Το σύστημα είναι μεγαλύτερο. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο επικίνδυνα εκτεθειμένο. Οι κεντρικές τράπεζες δεν έχουν κανένα όπλο αντίστασης, και είναι απλά θέμα χρόνου να έρθει η κατάρρευση».


https://hellasforce.com/2016/04/06/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…