Τα 7 σημάδια που δείχνουν ότι είμαστε ήδη στη Δραχμή! Κανονίζονται τα διαδικαστικά αυτές τις ώρες.


 



Δείχνουν τον Ελληνα πρωθυπουργό για τις Υποκλοπές

Κι εδώ, οι ιθαγενείς της Κολομβίας των Βαλκανίων, παίζουμε τον παππά.

Κρύβουμε το κεφάλι μας κάτω από την άμμο και δεν θέλουμε να δούμε την αλήθεια: Bρισκόμαστε ήδη έξω από την ζώνη του Ευρώ.

Και ο πρώτος που το γνωρίζει αυτό είναι ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος δεν είχε την υποδοχή που ανέμενε στην σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Πολ Τόμσεν και του ΔΝΤ μετά την διαρροή των προϊόντων της Υποκλοπής στον ιστότοπο Wikileaks.

Aπό την Ιόλη Πιερίδη

Παρότι μίλησε επί 35′ της ώρας με την Μέρκελ συνειδητοποίησε ότι η επιχείρηση αξιοποίησης της διαρροής των Wikileaks έφερε αντίθετα, καταστροφικά θα λέγαμε, αποτελέσματα για την χώρα μας:

Πρώτον) Η Κριστίν Λαγκάρντ στην απάντησή της ούτε λίγο ούτε πολύ απεκάλεσε την ελληνική πλευρά ΥΠΟΚΛΟΠΕΑ των συνομιλιών και υπέδειξε μάλιστα και τον τρόπο της ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ: Mέσα από το δωμάτιο της Velculescu στο Hilton.

Δεύτερον)Οι Γερμανοί στήριξαν αμέσως και δημόσια το ΔΝΤ: Γερμανία και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα “διχαστούν” αναφορικά με το ελληνικό ζήτημα…, ανέφερε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπ. Οικονομικών.

Tρίτον) “Phone-tapping is not a normal practice for us” (Για εμάς στο Βερολίνο δεν είναι φυσικό να γίνονται υποκλοπές)…συμπλήρωσε ο ίδιος.


Τέταρτον) Παρά το γεγονός ότι στις συνομιλίες-προϊόντα Υποκλοπής, το χρέος βρίσκεται στο επίκεντρο, το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών ήταν την Δευτέρα ξακάθαρο:“Το κούρεμα του χρέους της Ελλάδας δεν είναι προς συζήτηση”

Πέμπτον) Τόσο η γερμανική πλευρά όσο και το ΔΝΤ λίγες ώρες από την διαρροή των συνομιλιών έδειξαν την ελληνική πλευρά ως εγκέφαλο των Υποκλοπών. Ο γερμανικός τύπος προχώρησε μάλιστα ένα βήμα παράπανω και ανέφερε ξεκάθαρα το όνομα του επικεφαλής της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη (τον οποίο συνέδεσε άμεσα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα) ως τον υπεύθυνο των Υποκλοπών.

Εκτον) Η ταύτιση του Γιάννη Ρουμπάτη με τον Ελληνα πρωθυπουργό όπως παρουσιάστηκε από τα γερμανικά ΜΜΕ αυτόματα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι Γερμανοί δείχνουν τον Ελληνα πρωθυπουργό για τις Υποκλοπές.

Εβδομον) Σε χρόνο dt βρέθηκαν στο Βερολίνο οι Τόμσεν, Λαγκάρντ, Ντάισελμπλουμ για να συναντηθούν με Μέρκελ και Σόιμπλε. Κανείς από αυτούς δεν θεωρείται φίλος της Ελλάδας, ενώ και ο Ολάντ έχει καταπιεί την γλώσσα του μετά τις διαρροές.

Αυτά είναι 7 ολοφάνερα σημάδια που δείχνουν την εσπευσμένη επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα. Απλά τα τελευταία 24ωρα το Βερολίνο ασχολείται με τα διαδικαστικά…Στο σημείο αυτό αξίζει να επαινέσουμε εκ νέου τους 3.000 εκατομμυριούχους συμπολίτες μας που πρόλαβαν και εγκατέλειψαν την Κολομβία των Βαλκανίων, η οποία ελέγχεται ασφυκτικά από το παρα-κρατικό πελατειακό κράτος που μας οδηγεί σε μια ιστορικών διαστάσεων καταστροφή…



[πηγη kourdistoportocali.com]

http://www.pesotithes.gr/%CF%84%CE%B1-7-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%AE%CE%B4%CE%B7/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια