Χάκερς ξεμπρόστιασαν μασονική στοά της Γαλλίας,διαρρέωντας 6000 έγγραφα!

Χάκερς ξεμπρόστιασαν μασονική στοά της Γαλλίας,διαρρέωντας 6000 έγγραφα!


Η Μεγάλη Στοά της Γαλλίας (GLDF), η πιο μεγάλη μασονική στοά της Γαλλίας κατέθεσε καταγγελία την Παρασκευή 15 Απρίλη στον εισαγγελέα του Παρισιού για την υπεξαίρεση χιλιάδων εσωτερικών εγγράφων από χάκερς και την ενδεχόμενη αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων.

Η κατάθεση της καταγγελίας, αποκαλύφθηκε από την L’Express και επιβεβαιώθηκε από τη Le Monde. Έγγραφα έχουν ήδη δημοσιευθεί την 10η Απριλίου σε μία ιστοσελίδα που έχει τον ον τίτλο Franc-maçonnerie papers. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη αποκάλυψη στην ιστορία της Γαλλίας και υπόσχεται να αποκαλύψει την «αληθινή μυστική κυβέρνηση που υποστηρίζει τη νέα παγκόσμια τάξη».

Τα έγγραφα υπεκλάπησαν με τη χρήση spyware, που βρέθηκε στο σύστημα του υπολογιστή της Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας.

Η διαρροή αφορά περισσότερα από 6000 έγγραφα(τα πρακτικά των συνεδριάσεων – συμπεριλαμβανομένων και εκείνων του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου -, εσωτερική αλληλογραφία, λογιστικά βιβλία των περιοδικών που δημοσιεύονται από την Μεγάλη Στοά της Γαλλίας ή των αιτήσεων να ενταχθούν μέλη – με λεπτομερή βιογραφικά σημειώματα, συνοδευτικές επιστολές, ποινικό μητρώο και αντίγραφα των ταυτοτήτων).


artinews
grothia

Το διαβάσαμε από το: Χάκερς ξεμπρόστιασαν μασονική στοά της Γαλλίας,διαρρέωντας 6000 έγγραφα! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/04/6000_24.html#ixzz46jPpR8MG

Σχόλια