Αφρικανός (μουσουλμάνος) δηλώνει: Παίρνουμε την Ευρώπη από τους Ευρωπαίους διότι είναι πάρα πολύ ηλίθιοι και αδύναμοι για να αγωνιστούν(ΒΙΝΤΕΟ)






Γράφει ο Μ. Ν. Χειλαδάκης


Ένας Αφρικανός (μουσουλμάνος) λαθρό δηλώνει χαρακτηριστικά : «Παίρνουμε την Ευρώπη από τους Ευρωπαίους διότι είναι πάρα πολύ ηλίθιοι και αδύναμοι για να αγωνιστούν».


«Οι Ευρωπαίοι μας καλωσορίζουν και μας δίνουν δωρεάν φαγητό, υγειονομική περίθαλψη και στέγαση. Δεν καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά δεν είναι για την καλυτέρευση της ζωής μας, είναι για την κατάκτηση της Δύσης και ότι τελειώνουν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.


Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο να μην ονομάζονται ρατσιστές ή ναζί, παρά από το ότι οι κόρες τους και οι σύζυγοι τους θα βιαστούν από Αφρικανούς. Θα καταστρέψουμε την λευκή ευρωπαϊκή γραμμή αίματος και θα καταλάβουμε τη γη τους και για αυτό πρόκειται και να μας πληρώσουν για να το κάνουμε . ΧA ΧA ΧA!»








Το δεύτερο βίντεο είναι ένας μαύρος στην Γαλλία στα δικαστήρια. Καταδικάστηκε πριν 2 χρόνια γιατί βίαζε λεύκες γυναίκες. Στην ερώτηση γιατί το έκανε αυτό, απάντησε, «για να πολεμήσω τον ρατσισμό!» Μάλιστα! Από μικρός διηγείται ότι έβλεπε πώς βίαζαν τα μαυράκια στην Αφρική, και όπως ανέφερε «ψυχολογικά δεν αντέχω την αδικία» και έτσι αποφάσισε να βγάλει τα απωθημένα του σε αθώα θύματα στην Ευρώπη.







Δηλαδή θα έρχονται εδω, και θα βγάζουν τα απωθημένα τους. Τι άλλο θα δούμε ακόμα και θα ακούσουμε!




Μ. Ν. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

nikosxeiladakis.gr
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια