Καταγγέλλει τα σχέδια της Νέας Τάξης ο Πούτιν: Πρέπει να εξολοθρεύσουμε τους ισλαμιστές





Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, στηρίζει την άμεση διευθέτηση των συγκρούσεων σε Συρία,
Λιβύη και σε άλλες αποσταθεροποιημένες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Μόνο έτσι θα σταματήσει η «μεταναστευτική κρίση», σύμφωνα με τον ίδιο.

Η αιτία για την παρούσα «προσφυγική κρίση» είναι η αποσταθεροποίηση χωρών, δήλωσε ο Πούτιν από την Μόσχα κατά την διάρκεια συνάντησης με τον επικεφαλής του ουγγρικής κυβέρνησης, Viktor Orbán, τονίζοντας: «Προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, πρέπει να εξαφανιστεί η αιτία: Η τρομοκρατία πρέπει να εξολοθρευτεί και οι πληγείσες χώρες να αποκατασταθούν από το μηδέν σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο.

«Πρέπει να πετύχουμε πολιτική διευθέτηση στις συγκρούσεις της Συρίας, της Λιβύης και άλλων κρατών, στις οποίες ο πόλεμος και η καταστροφή ώθησαν τους ανθρώπους στο να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους», υπογράμμισε ο «Τσαρ Βλαντ» και συμπλήρωσε: «Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί εναντίον της τρομοκρατίας για να επέλθει ειρήνη στην Μέση Ανατολή».

Στην ουσία ο Ρώσος ηγέτης επέκρινε την πολιτική της Νέας Τάξης, η οποία χρησιμοποιεί τους τζιχαντιστές, με σκοπό, μεταξύ άλλων, να ανατρέπει καθεστώτα με πόλεμο και στην συνέχεια να δημιουργούνται εκατομμύρια προσφύγων, οι οποίοι στέλνονται για να αποικήσουν την Ευρώπη και να προκαλέσουν χάος.

Ο Πούτιν δηλώνει έτοιμος στα σταθεί απέναντι με όλα τα μέσα που διαθέτει.

Ο Ορμπάν από την πλευρά του εξέφρασε εκ νέου τις διαφωνίες του με την «γραμμή Μέρκελ» και τόνισε ότι σκοπός του είναι η διατήρηση της εθνικής ταυτότητας της Ουγγαρίας και η προφύλαξη των χριστιανών από τις μουσουλμανικές ροές.

ΠΗΓΗ

triklopodia

Το διαβάσαμε από το: Καταγγέλλει τα σχέδια της Νέας Τάξης ο Πούτιν: Πρέπει να εξολοθρεύσουμε τους ισλαμιστές http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/02/blog-post_702.html#ixzz40XXyMsZc

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια