Η διαφθορά στο μητσοτακικό βασίλειο άρχισε απο πολύ παλιά.





Όπως αποκαλύπτεται στο HOT DOC εκτός από τα…

«περίεργα» Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, στα οποία δεν συμπεριέλαβε τη σύζυγό του, αν και δεν είχαν πάρει διαζύγιο, εμφανίζεται να χρησιμοποιούσαν τον ίδιο αριθμό ΑΦΜ.
Η Μαρία Εύα Βιργινία Γκραμπόφσκι φαίνεται να χρησιμοποιεί δυο ΑΦΜ, παρά το γεγονός πως ένας πολίτης σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος, κατέχει έναν μοναδικό αριθμό ΑΦΜ για όλη του τη ζωή!
Την επίμαχη περίοδο που η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη «επιχειρούσε», έχοντας στο πλευρό της τον τότε στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά και διωκόμενο για τη λίστα Λαγκάρντ, Σταύρο Παπασταύρου, εμφανίζεται στα ΦΕΚ μ' έναν συγκεκριμένο αριθμό ΑΦΜ. Ο ίδιος αριθμός εμφανίζεται να είναι δικός της και σε ΦΕΚ των άλλων εταιριών της (Zeus + Δione, EndeavorGreece).
Γυρνώντας όμως μερικά χρόνια πίσω, η κυρία Γκραμπόφσκι εμφανίζεται σε ΦΕΚ να κατέχει άλλον αριθμό ΑΦΜ! Ο εν λόγω αριθμός εμφανίζεται σε άλλο ΦΕΚ να είναι του συζύγου της, Κυριάκου Μητσοτάκη! Όχι μόνο η κυρία Γκραμπόφσκι χρησιμοποιούσε διπλό ΑΦΜ αλλά ο ένας ήταν του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη!
Διαβάστε το μυστήριο με τα διπλά ΑΦΜ στο HOT DOC που κυκλοφορεί


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης όρισε Δύο νέες γυναίκες, τις κυρίες Μαίη Ζαννή και Βασιλική Λοϊζου, ως αναπληρώτριες Γραμματείς Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του Κόμματος.
Η Κ. Ζαννη ήταν η εξωσυζυγική σχέση του κ. Μπακογιαννη πριν τα φτιάξει με την Σία Κοσιωνη με την οποία απέκτησε ένα παιδί για το οποίο δε θέλει να δώσει φράγκο διατροφή.

















Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2016/02/blog-post_211.html#ixzz40ngtuXJU

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια