Ὁ Τσίπρας φεύγει διότι ἔφθασε ὁ …ἀντικαταστάτης του!!!





Ο Τσίπρας δεν λέει ψέμματα μόνο από θράσος. Τα λέει και από άγνοια. Ίσως μάλιστα περισσότερο από άγνοια.


Αυτή η άγνοια, που προέρχεται και διατηρείται από την βεβαιότητα της απόλυτης ατιμωρησίας, -μια και ο σοφός και απεριόριστα επιεικής λαός μας, γεμάτος πολιτισμό, δημοκρατικές αρχές και απέχθεια προς την βία, από όπου και αν προέρχεται, δεν στέλνει ποτέ τους κακούς πολιτικούς στην φυλακή, αλλά στο σπίτι τους και μάλιστα με καλή σύνταξη και ισόβια χρήση κρατικού αυτοκινήτου, με οδηγό και προσωπική φρουρά, (τα παραδείγματα αφθονούν γύρω μας)-, είναι το μεγαλύτερο εφόδιο με το οποίο ξεκίνησε για να απολαύσει μερικά φεγγάρια στην εξουσία, με έξοδα των κορόιδων.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι στιγμής, στους δώδεκα μήνες που διασκεδάζει, κάνοντας παρέα με τις κορυφές της διεθνούς πολιτικής, ξέπλυνε τις ευθύνες όλων των χειριστών τις κρίσεως, από το 2010 μέχρι σήμερα. Αν μείνει έναν χρόνο ακόμη θα ξεπλύνει και την μεταπολίτευση. Και αν είναι τυχερός και κάτσει κάτι παραπάνω, θα πάρει στις γερές του πλάτες μέχρι και την μικρασιατική καταστροφή.
Μετά θα αποσυρθεί για να απολαύσει τα προνόμια των πρώην πρωθυπουργών, ώστε να έρθει και η σειρά των επομένων διεκδικητών της ηδονής της αυθαίρετης εξουσίας. Οι αφελείς χρηματοδότες της καλής ζωής όλων αυτών θα έχουν την εντύπωση ότι τον ξεφορτώθηκαν για να σωθούν και θα πανηγυρίζουν γι’ αυτό. Ποτέ δεν θα καταλάβουν ότι αυτός απλά φεύγει για να έρθει με το καλό ο αντικαταστάτης του στο πάρτυ.


Θέμης Καζαντζίδης
εἰκόνα

filonoi.gr

Το διαβάσαμε από το: Ὁ Τσίπρας φεύγει διότι ἔφθασε ὁ …ἀντικαταστάτης του!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/02/blog-post_719.html#ixzz40LDAm3kq

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια