ΤΩPΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ | Ο Πούτιν βοηθάει ΑΝΟΙΧΤΑ την Ελλάδα !!!






 ΤΩPΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ | Ο Πούτιν βοηθάει ΑΝΟΙΧΤΑ την Ελλάδα !!!

Ρώσοι διπλωμάτες πηγαινοέρχονται απο την Βουλγαρία, θα περάσει και από Ελλάδα αν συμφωνηθεί αποκλειστικός χάρτης.

Άνω κάτω η Βαλκανική!!!





Πληροφορίες θέλουν την Ρωσία να επεξεργάζεται εκ νέου το σχέδιο του αγωγού φυσικού αγωγού south stream, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της Τουρκίας. Έτσι εξηγείται και το ΞΑΦΝΙΚΟ ταξίδι αστραπή, του πρόεδρου της δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου στην Ρωσία.

Το μεγάλο κόλπο η Ρωσία έχει αρχίσει να το στήνει και πάλι, μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στην Βόρεια Συρία. Ήδη πληροφορίες απο την ρωσική πρωτεύουσα αναφέρουν πως Ρώσοι διπλωμάτες και τεχνοκράτες, έχουν μεταβεί στην Σόφια αρκετές φορές και έχουν συζητήσει το όλο σχέδιο σε νέα βάση.




Ακόμα και η φιλοδυτική ελίτ της χώρας, έχει αρχίσει να αποβάλει τον αρνητισμό της, μετά την υποστήριξη της Γερμανίας σε έναν δεύτερο αγωγό του northstream, με άλλα λόγια γιατί οι νότιοι να είναι μονίμως τα κορόιδα; Aν ο southsteam τελικά λάβει σάρκα και οστά, θα είναι ότι καλύτερο για τα Ελληνικά εθνικά συμφέροντα, με τους Ρώσους να είναι έτοιμοι να δώσουν μεγάλα ανταλλάγματα.

Ο αγωγός θα περάσει από την Μακεδονία-Ήπειρο-Ιταλία και απο κεί στην Νότιο Ευρώπη.

Ο αποκλεισμός της Τουρκίας θα αποτελέσει το μεγαλύτερο πλήγμα για την προσπάθεια της Άγκυρας να καταστεί κέντρο ελέγχου των αγωγών μεταφοράς, ενώ ένα είναι σίγουρο, οι Αμερικανοί θα προσπαθήσουν να τορπιλίσουν την όποια συμφωνία, όπως έκαναν στο παρελθόν στην χώρα μας, είτε ανατρέποντας, είτε "κτίζοντας" νέες πειθήνιες κυβερνήσεις.

Η πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση στην Ν.Δ και η νίκη του νεοφιλελευθερισμού πάντως, είναι η καλύτερη αμερικανική εφεδρεία για τον τορπιλισμό των Ρωσικών σχεδίων, για το λόγο του αληθές δείτε ΕΔΩ..
http://www.takaluteraedo.gr/2016/01/p_14.html 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια