Η Γερμανία καταργεί την βίζα για τους Τούρκους: Πράκτορες της ΜΙΤ και τζιχαντιστές θα "αλωνίζουν" ελεύθερα σε Θράκη και ΕΕ!



"ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ" ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 3 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΠΕΙΔΗ "ΓΕΜΙΣΕ" ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Για άλλη μια φορά η Γερμανία δεν μπορεί να κρύψει την παραδοσιακά φιλοτουρκική της πολιτική και προωθεί την άμεση κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους εντός της Σένγκεν δημιουργώντας έτσι επιπλέον προβλήματα ασφαλείας σε ολόκληρη την ΕΕ αφού η ισλαμική Τουρκία του Ρ.Τ.Ερντογάν αποτελεί εκολαπτήριο τζιχαντιστών και κυρίως καταργεί την ελληνική εθνική ασφάλεια αφού όλοι οι πράκτορες της ΜΙΤ θα μπορούν να εισέρχονται στην Ελλάδα χωρίς κανένα εμπόδιο

Μέρκελ-Νταβούτογλου ανακοίνωσαν ότι θα επιδιώξουν την κατάργηση των θεωρήσεων εισόδου "για τους Τούρκους πολίτες που θέλουν να μεταβούν στον χώρο Σένγκεν έως τον Οκτώβριο".

Κάτι τέτοιο θα αποτελέσει μέγιστο πρόβλημα για την ελληνική ασφάλεια, αφού ειδικά στην Θράκη οι Τούρκοι θα μπορούν να "αλωνίζουν" ελεύθερα, ενώ και στην υπόλοιπη χώρα θα είναι ικανοί να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στους λαθρομετανάστες που στην πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι, και να αναλαμβάνουν ρόλο "προστάτη" και "οργανωτή" διεκδίκησης "δικαιωμάτων.

«Η καγκελάριος κι ο πρωθυπουργός υπογράμμισαν τη δέσμευσή τους να προωθήσουν σημαντικά τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Τουρκίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με επιδίωξη την άρση της υποχρέωσης έκδοσης θεωρήσεων εισόδου για τους Τούρκους πολίτες στον χώρο της Σένγκεν έως τον Οκτώβριο του 2016» τονίζεται στην κοινή ανακοίνωση.

«Οι δύο (ηγέτες) επιβεβαίωσαν τη σύνδεση μεταξύ της ελευθέρωσης του καθεστώτος θεωρήσεων εισόδου και μιας αποτελεσματικής συμφωνίας επανεισδοχής των μεταναστών που επαναπροωθούνται στα σύνορα της Ευρώπης, όπως προβλέπει η συμφωνία που εγκρίθηκε από τους 28 και την Τουρκία στη Σύνοδο Κορυφής που διεξήχθη στα τέλη Νοεμβρίου»

Η Άγγελα Μέρκελ, ο Αχμέτ Νταβούτογλου και υπουργοί των κυβερνήσεών τους συμμετείχαν σε αυτές τις γερμανο-τουρκικές διαβουλεύσεις, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά ενώ η Γερμανίδα καγκελάριος συνέχισε να "θωπεύει" την Τουρκία αναφέροντας ότι θα μπορούσε να παίξει «έναν ρόλο κλειδί» στην επίλυση της προσφυγικής και λαθρομεταναστευτικής κρίσης.

Η Τουρκία η οποία και τις προκάλεσε τώρα θα τις λύσει!

Η Γερμανία και η Τουρκία υιοθέτησαν κατά τις επαφές μεταξύ των δύο ηγετών ένα κοινό ανακοινωθέν στο οποίο επισημαίνεται ότι «η τουρκική κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να μειώσει τον αριθμό των προσφύγων» όπως δήλωσε η Άγγελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε με τον Τούρκο πρωθυπουργό στο Βερολίνο.

Από την πλευρά του ο Αχμέτ Νταβούτογλου υπογράμμισε ότι η χώρα του κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να περιορίσει τις ροές λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη, ωστόσο θα συνεχίσει να εφαρμόζει την πολιτική «των ανοικτών συνόρων» για τους πρόσφυγες που εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να γλυτώσουν από την εμφύλια σύρραξη στη Συρία.

«Οι δύο κυβερνήσεις θεωρούν την παράνομη μετανάστευση στην περιοχή μια απειλή για την σταθερότητα σε περιφερειακό επίπεδο που πρέπει να αντιμετωπιστεί με επείγουσες διαδικασίες» σύμφωνα με το γερμανοτουρκικό κείμενο, όπου σημειώνεται η αναγκαιότητα να «μοιραστεί το βάρος».

Η Τουρκία εξάλλου υποσχέθηκε εκ νέου «να διαφυλάξει τα σύνορά της», ενώ η Άγγελα Μέρκελ «σημείωσε ότι η Άγκυρα έκανε τα πρώτα βήματα για να διασφαλίσει μια ομαλότερη διαδικασία σχετικά με τις μεταναστεύσεις».

Η Γερμανίδα καγκελάριος άλλωστε διαβεβαίωσε εκ νέου ότι θα εκταμιευθούν τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ που ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Ένωση για να βοηθήσει την Τουρκία να στηρίξει τους 2,5 εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες που βρίσκονται στο έδαφός της.

Επανέλαβε επιπλέον την θέση της υπέρ των «νόμιμων ποσοστώσεων (των προσφύγων) με προορισμό την Ευρώπη» από την Τουρκία.


pronews.gr

Το διαβάσαμε από το: Η Γερμανία καταργεί την βίζα για τους Τούρκους: Πράκτορες της ΜΙΤ και τζιχαντιστές θα "αλωνίζουν" ελεύθερα σε Θράκη και ΕΕ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/01/blog-post_8502.html#ixzz3y9wtOkvY

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια