ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ! Μουσουλμάνος έσπασε τα πάντα στον Ηλεκτρικό φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ»! (ΦΩΤΟ)

 Ο πλανήτης δεν έχει περάσει και λίγα με το προσφυγικό κύμα το
οποίο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς να διαδραματίζεται στην Ευρώπη αλλά κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα από όπου είναι η «πόρτα» για την καλύτερη ζωή των μεταναστών!


Πολλοί από αυτούς είναι όμως και επικίνδυνοι αν λάβουμε υπόψη τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τζιχαντιστών στο Παρίσι αλλά και άλλα περιστατικά τα οποία έχουν κοστίσει τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων!

Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου να συμβεί και το πρώτο περιστατικό στη χώρα μας το οποίο έλαβε χώρα στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και συγκεκριμένα στο σταθμό της Βικτώριας!

Εκεί ένας μουσουλμάνος έριξε μπουνιές και έσπασε τα τζάμια του συρμού με απίστευτο μένος φωνάζοντας «Αλλαχ Ακμπάρ» και ύστερα επιτέθηκε σε επιβάτη ο οποίος τον κοιτούσε αποσβολωμένος!Δημοσιογράφος της εφημερίδας «Δημοκρατία» που έτυχε να βρίσκεται στον συρμό κατέγραψε με το φακό του τις τρομερές εικόνες και μας παρουσιάζει το περιστατικό όπως ακριβώς το έζησε!

Την Παρασκευή βράδυ προς Σάββατο είδα τα εξής:

Για την ακρίβεια, η ώρα ήταν 12.15 (περίπου). Δύο νεαροί στεκόταν όρθιοι στο βαγόνι όπου βρισκόμουν και ήταν σχεδόν γεμάτο με επιβάτες. Ο ένας εκ των δυο μιλούσε στο κινητό ιδιαιτέρως χαμηλόφωνα. Μόλις ο συρμός έφυγε από τον σταθμό Βικτώρια, ο νεαρός έκλεισε το τηλέφωνο, το έβαλε στην τσέπη του, άρχισε να κραυγάζει: «Αλλάχ Ακμπάρ» και λοιπά στα αραβικά και βάρεσε δυο γροθιές στα τζάμια της πόρτας του βαγονιού. Μία με το ένα χέρι και μία με το άλλο. Ήταν τόσο δυνατές, που έκαστη έσπασε το αντίστοιχο τζάμι που στόχευε ο μαινόμενος Άραβας. Λόγω της πικρής εμπειρίας που έχει ο πλανήτης από τους ισλαμιστές, ήταν αναπόφευκτο να υποθέσω, μόλις άκουσα τους αλαλαγμούς του φουρκισμένου νεαρού, ότι απείχαμε ελάχιστο από τη μεγάλη λευκή λάμψη μια έκρηξης. Φως, θέρμη, μπουμ και εξαΰλωση. Άδοξο και άχαρο φινάλε θα ήταν… Περιέργως και… ευτυχώς, ο λυσσασμένος νέος δεν φορούσε γιλέκο με εκρηκτικά καλούδια πάνω του. Άρχισε να περιφέρεται στο βαγόνι με ματωμένα χέρια, που είχαν ανοίξει από τις γροθιές στα τζάμια της πόρτας. Με τις απότομες κινήσεις του πήρε παραμάζωμα τα ματογυάλια ενός κυρίου που τον κοιτούσε αποσβολωμένος. Ο εν εξάλλω ευρισκόμενος μουσουλμάνος πήγε να του επιτεθεί! Τον συγκράτησε ο συνοδός του και εξήλθαν του συρμού σχεδόν αμέσως. Όλο το περιστατικό διήρκεσε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Αν είσαι εκεί, παρών, το βλέπεις σαν σε αργή κίνηση. Οι επιβάτες που έμεινα στο βαγόνι παρέμειναν για πολλή ώρα, ακόμα και μετά την κάθοδο των Αράβων από το τρένο, ακίνητοι, λες και πόζαραν για φωτογράφιση. Δύο κυρίες που είχαν έρθει στην Αθήνα από πόλη της περιφέρειας, υποσχέθηκαν στους εαυτούς τους και στους παρευρισκομένους ότι δεν πρόκειται να επισκεφτούν ποτέ ξανά την Αθήνα. Η κρατική κυριαρχία δεν ασκείται πια στην Ελλάδα και άπαντες οι ενδιαφερόμενοι να την καταλύσουν το έχουν πάρει μυρωδιά. Νιώθετε τυχεροί όταν προλαβαίνετε κάποιον από τους τελευταίους συρμούς του ΗΣΑΠ; Καλύτερα να αλλάξετε γνώμη…


Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/12/blog-post_932.html#ixzz3tkbHNSAv

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…