ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ..ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!! ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ..ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ..ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ..ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ ME ΣΥΣΤΗΜΑ AEGIS ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ MOSKVA,ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!!!!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ S-300 ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ..ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ 2 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ!!!
ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΛΩΝ!!!ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ..
ΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ..


ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ


Американский эсминец следит за крейсером «Москва» у сирийского побережья


Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ ...

Размер: 7.72 Mб
Код для вставки в блог


newrussia.gr

Το διαβάσαμε από το: ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ..ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!! ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/blog-post_43.html#ixzz3tAtjQfe2

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…