Μας ψεκάζουν με θάνατο από τους ουρανούς...Τι κάνει η πολιτεία για να προστατέψει τους πολίτες της;




Μας ψεκάζουν με θάνατο από τους ουρανούς... Τι κάνει η πολιτεία για να προστατέψει τους πολίτες της;

ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ

Και φέτος στην Κύπρο, οι σύμμαχοι και "άσπονδοι φίλοι" μας, Βρετανοί, έχουν ρίξει πολλούς τόνους από βάριο, οξείδια αλουμινίου, μυκόπλασμα και πολλά άλλα χημικά με συνεχείς και επαναλαμβανόμενους αεροψεκασμούς. Πιο πρόσφατη αλλά και προκλητική περίπτωση -από τις χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις όταν οι Βρετανοί εγκαινίασαν αυτή την πρακτικά στα μέσα της δεκαετίας του '90- αυτή των τελευταίων ημερών με αεροψεκασμούς πάνω από ολόκληρη την Ελεύθερη Κύπρο, που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Το ΜΑΧΗdefence.com έχει και σήμερα γίνει δέκτης καταγγελιών, κυρίως από την Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου και τα Κοκκινοχώρια, ότι σε τέσσερεις τουλάχιστον περιπτώσεις σήμερα, αεροσκάφοι προχώρησαν σε επίμονους αεροψεκασμούς της ατμόσφαιρας.

Κι όλα αυτά γίνονται εντελώς απροκάλυπτα αφού κανείς από τους ιθύνοντες και τους υπευθύνους δεν αντιδρά, κανείς δεν τολμά να πει κάτι γι' αυτό και όλες οι καταγγελίες των πολιτών πέφτουν στο κενό, δίνοντας το δικαίωμα σε κάποιους να σκορπούν διαρκώς το θάνατο από αέρος, στην προσπάθεια διατήρησης της ατμόσφαιρας καθαρής από σύννεφα και βροχές έτσι ώστε τα ραντάρ και οι σταθμοί παρακολούθησης στις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο να μπορούν να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και να εκτελούν με επιτυχία την αποστολή τους!

Δείτε στις φωτογραφίες πιο κάτω, τι είναι αυτό που αναπνέουμε, τρώμε, πίνουμε και σε ποιο περιβάλλον ζούμε...




Όλοι έχουμε παρατηρήσει τα χρώματα του ουράνιου τόξου στις άκρες αυτού του χημικού σύννεφου. Όλοι έχουμε προσέξει και την όψη του ήλιου με το ένα στεφάνι γύρω του, καθώς και το θαμπό του χρώμα.

Όχι δεν είναι φυσιολογικά όλα αυτά, είναι αποτέλεσμα των ψεκασμών που συμβαίνουν στην Κύπρο.
Τα αποτελέσματα των ψεκασμών μπορείτε να τα δείτε και πάνω σας, στην υγεία σας.
Όσοι από εσάς τις τελευταίες μέρες έχετε συμπτώματα γρίπης ή νίωθετε περίεργα την ρινική σας κοιλότητα, στεγνή, λες και αναπνεύσατε σκόνη, έχετε βήχα ξηρό, φταρνίζεστε, έχετε πονοκεφάλους ή ημικρανίες.
Αν νιώθετε μιαν περίεργη κόπωση, εξάντληση, είστε κατατονικοί, δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε, νιώθετε δύσπνοια, ο ύπνος σας δεν σας ξεκουράζει και το πρωί ξυπνάτε και είστε ακόμα κουρασμένοι.

Αν ακόμα έχετε προβλήματα με το πεπτικό σας σύστημα, κοιλιακούς πόνους, ευερέθιστο έντερο και στομάχι ή είστε δυσκοίλιοι.
Αν έχετε δει κάποιες περίεργες κοκκινίλες στο σώμα σας, μην παραξενεύεστε άλλο...

Κοιτάξτε στον ουρανό και κάθε φορά που θα βλέπετε εικόνες όπως τις πιο κάτω να ξέρετε ποια είναι η αιτία...

Να θυμίσουμε ότι η Κυπριακή κυβέρνηση "επεξεργάζεται" εδώ και κάτι χρόνια τις ατμοσφαιρικές μετρήσεις που έγιναν στην ατμόσφαιρα....

Για να δούμε. Θα τα εμφανίσουν ποτέ άραγε τα αποτελέσματα αυτών των μετρήσεων; Αν είναι φυσιολογικά γιατί δεν τα εμφανίζουν για να καθησυχαστεί ο κόσμος;

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/blog-post_9182.html#ixzz3uhFnjcb8

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια