ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ…… ΣΕ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ !






Aκούω πάλι την γνωστή αμπελοφιλοσοφία των ΜΜΕ για ότι θέμα προκύπτει καθημερινά, όπου ακούς τα πάντα να αναλύονται, αλλά σχεδόν ποτέ δεν ακούς την αλήθεια, πραγματική και γυμνή !!!
Έτσι και στο θέμα που δήθεν προέκυψε χθες το βράδυ ως κεραυνός εν αιθρία, περί υποχρέωσης μείωσης των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, ενώ η υποχρέωση γαι αναθεώρηση των αντικειμενικών αξιών υπάρχει από το 2009, 2 χρόνια μετά την τελευταία αναθεώρηση του 2007, όπως ακριβώς επιτάσσει ο νόμος.
Που ήταν το ΣτΕ από το 2009 λοιπόν ;;; όπου επιβλήθηκαν τα χαράτσια και ο ΕΝΦΙΑ, σε εντελώς παράλογες και εξωπραγματικές αντικειμενικές αξίες.
Και ακούμε όλο το πρωινό και σίγουρα και όλο το μεσημεριανό και το βραδινό να έχουν πιάσει δουλειά τα μασατζίδικα των ΜΜΕ για να προλειάνουν το έδαφος και όπως πάντα όλοι αναφέρονται στα περιφερειακά θέματα και επιπτώσεις από τυχόν υλοποίηση της απόφασης του ΣΤΕ άμεσα, αλλά για την ταμπακιέρα τίποτα.
Και ακούμε ότι θα καταστραφεί ο προϋπολογισμός, θα γλυτώσουν ΕΝΦΙΑ οι πολίτες, θα υπολογίζεται ο φόρος μεταβίβασης με χαμηλότερη αξία στις αγοραπωλησίες, θα έχει πρόβλημα το Δημόσιο που θα μειωθούν τα έσοδα και πολλά άλλα θετικά για τους πολίτες και αρνητικά για το Δημόσιο, εκεί καταλήγουν οι αμπελοφιλοσοφούντες .
Ποιές μεταβιβάσεις ρε μασατζούδες; γίνονται μεταβιβάσεις και αγοραπωλησίες ; ποιος προϋπολογισμός ; γατί πρόκειται να επιστρέψει το δημόσιο φόρους ; το έκανε ποτέ ; ή δεν έχει άλλες μεθόδους το δημόσιο να καλύψει τα έσοδα, ποιος αγοράζει πλέον ακίνητο και ποιος γονιός φορτώνει ακίνητα στα παιδιά του για να πληρώσει χαμηλότερο φόρο μεταβίβασης;
Ένα μόνο δεν μας λένε, τον πραγματικό λόγο δηλαδή που ΤΩΡΑ αυτή την στιγμή το θέμα ανάγεται σε ΘΕΜΑ. Δεν μας λένε τον πραγματικό λόγο δηλαδή που θα μειωθούν οι αντικειμενικές αξίες ιδιαίτερα στις ποιο ακριβές περιοχές και μάλλον σε μερικές φτηνές περιοχές, εκεί δηλαδή που τυχόν ακόμα γίνονται κάποιες αγοραπωλησίες θα αυξηθούν.
ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ είναι η λέξη κλειδί.

Αφού με συστηματικό και ενδελεχή τρόπο, κατασκεύασαν όλο το πλέγμα της νομοθεσίας και την πλατφόρμα για την μεγάλη αρπαχτή, νόμοι, κώδικες, επιτάχυνση πλειστηριασμών, μασάζ της κοινής γνώμης περί κακοπληρωτών και μπαταχτσήδων, έφτασε τώρα η κατάλληλη στιγμή, λίγο πριν την εκκίνηση της μεγάλης αρπαχτής από τα διεθνή και εγχώρια κοράκια και το ανώτατο δικαστήριο δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα και το «σωτήριο» δεκανίκι το μοναδικό που ακόμα δεν είχε ρυθμιστεί, να διευκολύνει τα κοράκια τα οποία θα αρχίσουν δουλειά στην Ελλάδα οσονούπω. Αφού πλέον τους ετοίμασαν το έδαφος με όλα τα απαιτούμενα για να βάλουν στο χέρι τα καλά ακίνητα της χώρας, αφού η αντικειμενική αξία είναι η αξία κλειδί για τους πλειστηριασμούς και εν συνεχεία βέβαια η εμπορικές αξίες, οι οποίες αφού δεν υπάρχουν στην αγορά, θα καθορίζονται διοικητικά από την άλλη αγνή και αμόλυντη αρχή την ΤτΕ, με βάση τις νέες ρυθμίσεις περί πλειστηριασμών.
Και τα ακίνητα θα οδεύουν πλέον σιγά σιγά και σε εξευτελιστικές τιμές προς τους μεγάλους επενδυτές – κοράκια .
Αυτός είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΒΟΜΒΑΣ ΤΟΥ ΣτΕ, η οποία όπως λένε τα μασατζίδικα είναι βόμβα στα θεμέλια του προϋπολογισμού και βοήθεια στους πολίτες.
Ποιου προϋπολογισμού ρε λαμόγια ; έχει δώσει ποτέ πίσω το Δημόσιο επιστροφή φόρου ;, η δεν έχει την δυνατότητα να καλύψει όποιες απώλειες με άλλο φόρο η με αύξηση συντελεστών των ήδη υπαρχόντων ; και πόσοι έχουν κάνει ενδικοφανή προσφυγή κατά του δημοσίου για να πάρουν επιστροφή, αφού η απόφαση, αν ισχύσει, θα είναι μόνο για αυτούς οι οποίοι έκαναν την σχετική προσφυγή εντός ενός μήνα από την κοινοποίηση του φόρου, δηλαδή από το καλοκαίρι.
Και γατί το ΣτΕ δεν έκανε παρέμβαση πριν την επιβολή του ΕΝΦΙΑ και του χαρατσιού, αφού με βάση το νόμο, οι αντικειμενικές αξίες θα έπρεπε ήδη να αναπροσαρμόζονται ανά διετία, μετά την τελευταία αναπροσαρμογή του 2007 ; και το κάνει τώρα, που ήδη έχουν περάσει 5 χρόνια που ο Έλληνας πληρώνει ΕΝΦΙΑ και χαράτσια με τεράστιες αντικειμενικές αξίες;
Πείτε λοιπόν την αλήθεια μια φορά στον Ελληνικό λαό και αφήστε τις βόμβες και τις τρακατρούκες.
Τώρα που χρειάστηκε το σύστημα χαμηλές αντικειμενικές αξίες, τώρα το κάνει, ακόμα και αν αυτό είναι σε βάρος του Δημοσίου, αλλά σε ωφέλεια των κορακιών


lobbystas.gr

Το διαβάσαμε από το: ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ…… ΣΕ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/blog-post_1179.html#ixzz3uamXjh2X

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια