Η επικείμενη κατάρρευση της Τουρκίας είναι ήδη ορατή, σύμφωνα με τους Ρώσους





Η Τουρκία, με την πρώτη ματιά,
δεν φαίνεται να αποτελεί μια χώρα η οποία δείχνει ότι ευρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Η ουσία όμως είναι ότι κινδυνεύει άμεσα από οικονομική κατάρρευση λόγω της απώλειας δισεκατομμυρίων δολαρίων, ευρώ, ρουβλίων και λιρών , τονίζει σχετικό δημοσίευμα.

Στην πραγματικότητα, ο Πρόεδρος Ρ. Ερντογάν, ένας «οραματιστής- καταληψίας» των πρώην εδαφών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, «σκόνταψε» στην αρχή κιόλας των φιλόδοξων προσδοκιών του.

Και αντί να ελέγξει την κατάσταση στην Συρία με την παραγκώνιση του Άσαντ ( όπως επιθυμούσε ) , αποφάσισε να «κυνηγήσει» τους τζιχαντιστές που ήδη ευρίσκονται εντός τουρκικού εδάφους , γεγονός που θα συντελέσει στην ταχύτερη κατάρρευση της Τουρκίας.

Μερικά δισεκατομμύρια ευρώ από τους Ρώσους τουρίστες «έκαναν φτερά» πρόσφατα. Εάν όμως αυτά τα χρήματα δεν αποτελούν κρίσιμη απώλεια, τότε ακόμη περισσότερα δεκάδες δισεκατομμύρια που «εξανεμίστηκαν» στον τομέα των κατασκευών και του εμπορίου, αποτελούν σίγουρα μεγάλο θέμα για την τουρκική οικονομία .

Ποιος θα αγοράζει τώρα τουρκικά παντελόνια και ντομάτες; Πως θα επιβιώσουν οι χιλιάδες επιχειρήσεις στην θάλασσα του Μαρμαρά και στην Σμύρνη; Υπενθυμίζεται ότι από την Μόσχα μόνο, εκδιώχθηκαν 80.000 Τούρκοι.

Στην Τουρκία, το 48% του πληθυσμού έχει μια αμειβόμενη εργασία, ενώ στη Ρωσία το 68%. Αλλά στην Τουρκία, είναι και περισσότερες οι γυναίκες εργάζονται, σε αυτούς τους τομείς . Τώρα με αυτήν την δεδομένη κατάσταση θα δημιουργηθεί σε ένα εύλογο διάστημα μία μάζα ανέργων που εκτιμάται ότι θα πλησιάζει το ήμισυ των 80 εκατομμυρίων πληθυσμού. Αυτό θα οδηγήσει σύντομα σε κοινωνική έκρηξη τύπου Μαιντάν.

Με το σύνθημα «Δεν θέλουμε Ιμάμη Πρόεδρο» , συγκεντρώθηκαν στο μαυσωλείο του Ατατούρκ μισό εκατομμύριο Τούρκοι, στις προηγούμενες εκλογές . Οι περισσότεροι από αυτούς δεν ήταν Τούρκοι. Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που κατοικείται από αμιγώς «καθαρούς¨ Τούρκους.

Τούρκοι στην καταγωγή φυσικά και δεν είναι τα 80 εκατομμύρια της χώρας . Όλοι οι «καθαροί» γηγενείς Τούρκοι υπολογίζονται στους 50.000.

Παράδειγμα ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σ. Σοϊγκού, που κατάγεται από την στέπα στους πρόποδες της οροσειράς Αλτάι την οποία κατέλαβε η Βυζαντινή Αυτοκρατορία , απορροφώντας σαν «σφουγγάρι», 200.000 χιλιάδες μουσουλμάνους διαφόρων δογμάτων .

Οι δε Τούρκοι Οθωμανοί είχαν τους χιλιάδες Γενιτσάρους , οι οποίοι ήταν άνδρες από λαούς από τα τέσσερα σημεία της αυτοκρατορίας τους, καθώς χιλιάδες Ρωσόφωνους Τούρκους.

Μέχρι τώρα, πολλοί Τούρκοι αυτοπροσδιορίζονται είτε ως Ουζμπέκοι είτε ως Τατζίκοι, αποτελώντας μια σημαντική μειονότητα .

Επίσης υπάρχουν και τα πολλά εκατομμύρια των Κούρδων στην Τουρκία, οι οποίοι απόγονοι των χαμένων φυλών του Ισραήλ, αναφέρει το άρθρο.

Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά πολέμησαν οι ίδιοι τις τουρκικές αρχές σε όλες τις μορφές της, σήμερα, αυτοί η πληθυσμιακή ομάδα υπολογίζεται σε 20-30 εκατομμύρια πολίτες, οι οποίοι μπορούν να αυτοπροσδιορίζουν τους εαυτούς τους ως Κούρδους.

Και στα τουριστικά θέρετρα στο Αιγαίο τα περισσότερα ακριβά ακίνητα ανήκουν μόνο σε Κούρδους. Αυτό συμβαίνει, όταν μια οργανωμένη μειοψηφία υποστηρίζει μια διεφθαρμένη κυβέρνηση. Χωρίς όμως τα κέρδη από αυτές τις παραθαλάσσιες επιχειρήσεις, οι Κούρδοι θα ήταν απίθανο να ήταν πιστοί στην τουρκική εξουσία.

Επίσης οι ίδιοι αυτοί Κούρδοι είναι ήδη έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να εξεγερθούν κατά του τουρκικού ζυγού.

Ο Ερντογάν, όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί με διάφορα τεχνάσματα να διχάσει τους Κούρδους στην Μέση Ανατολή, φλερτάροντας με τους Κούρδους του Ιράκ, που είναι Σουνίτες. Αλλά δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα απολύτως .

Ακόμη και ο δισεκατομμυριούχος Μπαρζανί( ηγέτης των Ιρακινών Κούρδων) θα κάνει πως συμφωνεί μαζί του για λίγο, αλλά στην συνέχεια θα στραφεί εναντίον των Τούρκων . Ειδικά με την σχεδιαζόμενη τουρκική κατάρρευση από όλες τις κατευθύνσεις, ο Ερντογάν δεν θα έχει τίποτα να του προσφέρει.

Και τότε η Ρωσία θα δώσει την μέγιστη δυνατή στήριξη στην κουρδική εξέγερση . Το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα χρειάζεται απλά να κινητοποιηθεί εντός Τουρκίας μαζικά, για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού όμως προμηθευτεί τα απαραίτητα όπλα και χρήματα .

Τότε θα ενωθούν όλοι οι Κούρδοι από όπου και να βρίσκονται, Ζωροάστρες , Εβραίοι και μαρξιστές μαζί με σιίτες και σουνίτες. Συγκροτώντας ένα ενιαίο Κουρδιστάν, το οποίο θα διαλύσει το τελευταίο κατάλοιπο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, την σημερινή Τουρκική Δημοκρατία .

Η προφητείες του Έλληνα μοναχού και Αγίου Παΐσίου του Αγιορείτη, θα εκπληρωθούν στο σύνολο τους . Αυτή η ασκητική και προφητική μορφή της Ορθοδοξίας λίγο πριν το θάνατό του το 1994 , προείπε για έναν «ολιγοήμερο» πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.

Ο Άγιος Παΐσιοςς προφήτεψε ότι ο ρωσικός Ορθόδοξος στρατός θα διαλύσει τους Τούρκους απίστους , απελευθερώνοντας την Κωνσταντινούπολη και την Αγία Σοφία.

Οι Τούρκοι θα χωριστούν σε τρία μέρη, το ένα θα εξαφανιστεί χωρίς κανένα ίχνος, το άλλο γυρίσει στα πατρογονικά εδάφη του ( στην δυτική Κίνα) από όπου και προήλθαν οι πρόγονοί τους, και το τρίτο θα διασκορπιστεί σε όλο τον κόσμο.

Η Ρωσία θα επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη και οι Έλληνες θα αναβιώσουν τον Βυζαντινό μεγαλοπρεπή πολιτισμό. Αλλά είχε δίκιο ο Έλληνας Άγιος , τονίζει το δημοσίευμα όχι στην κυριολεξία, αλλά στην ουσία των λεγομένων του.

Η κατάρρευση της Τουρκίας θα πραγματοποιηθεί, ως αποτέλεσμα ενός ρωσο-τουρκικού οικονομικού πολέμου και της εσωτερικής πολιτικής έντασης , τονίζει το άρθρο, υπονοώντας ότι δεν πρόκειται να υλοποιηθεί μια ένοπλη σύρραξη ανάμεσα στις δύο χώρες.

Αυτό το έτος, η Ιερά Σύνοδος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ανακύρηξε το μοναχό Παΐσίο ως Άγιο . Οι Έλληνες αισθάνονται ότι είναι πολύ κοντά η επικείμενη εκπλήρωση της προφητείας του, για την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης.

Και σε αυτή την κατάσταση η Τουρκία διαθέτει έναν «βίαιο» Ερντογάν στην εξουσία, ο οποίος «βυθίζει ένα μαχαίρι στην πλάτη» της Ρωσίας, σφραγίζοντας απλά το τρομερό μέλλον της χώρας αυτής , εις το διηνεκές.

Σε σχετικά πρόσφατο άρθρο στην ιστοσελίδα pentapsotagma.gr,με τίτλο: Ρωσικό αφιέρωμα στον Άγιο Παΐσιο με τίτλο: «Η Τουρκία θα κηρύξει τον πόλεμο στην Ρωσία, και τότε θα χαθεί», τονίζαμε ότι οι Ρώσοι ασχολούνται επισταμένα με ειδικά αφιερώματα στον σύγχρονο Άγιο της ορθοδοξίας τον Άγιο Παΐσιο, παρουσιάζοντας τις διδαχές και τις προφητείες του από το Άγιο Όρος.

Οι προφητείες του Αγίου Παΐσίου , έχουν προκαλέσει βαθιά έκπληξη και προσοχή χιλιάδων Ρώσων Ορθοδόξων οι οποίοι επισκέπτονται το Άγιο Όρος.

Αυτό όμως , σύμφωνα με το δημοσίευμα που έχει «αγγίξει» τους Ρώσους είναι οι προφητείες του Αγίου για τον πόλεμο Ρωσίας και Τουρκίας, που είναι επίκαιρο όσο ποτέ.


pentapostagma.gr

Το διαβάσαμε από το: Η επικείμενη κατάρρευση της Τουρκίας είναι ήδη ορατή, σύμφωνα με τους Ρώσους http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/blog-post_9289.html#ixzz3uUixNrlp

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια