Αποκαλύπτουμε το υστερόγραφο της προφητείας για το οποίο δε μιλάει κανείς






Έχει πλημμυρίσει το διαδίκτυο και η ζωή μας, από αυτόκλητους ερμηνευτές των προφητών. Ακόμη και ο χθεσινός άρτι αφιχθείς στην πολιτική, τσακώνει κι από μια προφητεία και ξεσκίζεται στη μετάφραση...


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Κι από την άλλη μεριά, χάπατα πρόθυμα να καταπιούν τις αηδίες του κάθε ψυχάκια, υπάρχουν ουκ ολίγα. Οι περισσότεροι από δαύτους, πιθανότατα πιστεύουν πως μέσα από την απέραντη σαχλαμαρολογία τιμούν την αγιοσύνη εκείνων που αποτύπωσαν τους στοχασμούς τους σε ένα κομμάτι χαρτί.


Ίσως γιατί κανείς απ όλους αυτούς δε σκέφτηκε, πως μεγαλύτερη γελοιοποίηση των γραφτών και των ανθρώπων από αυτή την παράνοια, δε θα μπορούσε να υπάρξει.


Δε θα υπενθυμίσουμε απλά πως, πιο δόλια επιχείρηση μαζικής αποβλάκωσης από την ακατάσχετη προφητολογία δε θα μπορούσε να υπάρξει, γιατί απλούστατα ο αποβλακωμένος της διπλανής πόρτας, φτύνει τη μούρη του στον καθρέφτη αυτοθαυμαζόμενος για την εξυπνάδα του.


Γι αυτό και θα επιλέξουμε να καταπιαστούμε με απλούστερες και πιο αντισυμβατικές σκέψεις, που όμως χρήζουν άμεσων απαντήσεων. Ρωτάμε λοιπόν τον προφήτη, και μαζί ρωτάμε κι όλους αυτούς που αναπαράγουν τα γραφόμενα των φωτισμένων του ερμηνευτών…


Είπες άραγε εσύ – ώ προφήτα – πως όλοι εμείς τα μαλακισμένα που σε ερμηνεύουμε, μπορούμε κάθε φορά να... παραδίδουμε με την ψήφο μας τη χώρα στα χέρια ψευτών, υποκριτών και προσκυνημένων, και να περιμένουμε την προφητεία σου να δώσει τη λύση στη δική μας την αθλιότητα???


Είπες άραγε εσύ – ω προφήτα – ότι μπορεί άφοβα να συνεχίσει ο κώλος μας να πιάνει τσιμπούρια καθηλωμένος στον καναπέ, και πως τι λύση για όλα όσα δεν κάνουμε θα τη δώσουν τα όσα προφήτεψες???


Είπες εσύ – ώ προφήτα – ότι μπορούμε άφοβα να παρακολουθούμε μια συμμορία από προσκυνημένα ανδρείκελα να προσυπογράφουν το διαμελισμό της χώρας, αφού κάποια στιγμή αυτά που προφήτευσες θα ακυρώσουν από μόνα τους τις υπογραφές της ντροπής και της υποτέλειας???


Εκμυστηρεύτηκες εσύ – ώ προφήτα – σ όλα αυτά τα λεβεντόπαιδα που αναγορεύονται σε ειδήμονες της προφητολογίας, πως δε χρειάζεται ν αφυπνιστούμε, δε χρειάζεται να βγούμε στο πεζοδρόμιο, δε χρειάζεται να συγκροτήσουμε μέτωπο αντίστασης και εθνικής απελευθέρωσης, αλλά μπορούμε άνετα να συμβιβαστούμε με τη γενικευμένη κοινωνική κατάθλιψη, μιας και αυτά που προφήτεψες θα μας αφήσουν ένα πρωινό τη λύση έτοιμη κάτω από το μαξιλάρι???


Είπες εσύ – ώ προφήτα – πως για να τσακίζει ένας λαός την κατοχή, την υποτέλεια, τη βρωμιά των δουλοπρεπών και δωσίλογων πολιτικών του, η μαγική συνταγή είναι:


Να ψηφίζουμε άφοβα όποιον τσόγλανο μας πλασάρει το πολιτικό μάρκετινγκ…
Να σαπίζουμε αμέριμνοι και απαθείς στον καναπέ…
Να τσακίζουμε το πληκτρολόγιο ζουλώντας λάικ στην κάθε χαζομάρα…


Και όλα αυτά επειδή υπάρχεις εσύ που προφήτεψες (και μαζί μ εσένα υπάρχει και το ευρώ), και όλα αυτά θα φέρουν την πολυπόθητη λύση???


Αχ προφήτα… Ώ προφήτα… Μήπως θα πρέπει να στείλεις ένα υστερόγραφο στην προφητεία σου που να λέει απλά και ξεκάθαρα πως: «Όποιος μαλάκας, ακούει τον κάθε μαλάκα που μιλά εξ ονόματος και για λογαριασμό σου, είναι καταδικασμένος να παραμείνει ραγιάς, και ότι όλοι αυτοί που σε έχουν αναγάγει σε καταλύτη των εξελίξεων, είναι ένα ύπουλο χέρι στην υπηρεσία της Κατοχής, σε έναν βρώμικο συμπληρωματικό ρόλο τον οποίο οφείλουμε να αποκαλύπτουμε???»
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
freepen.gr

Το διαβάσαμε από το: Αποκαλύπτουμε το υστερόγραφο της προφητείας για το οποίο δε μιλάει κανείς http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/blog-post_938.html#ixzz3uJDHZufI

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια