Αποκάλυψη βόμβα:81,745 στεγαστικών δανείων ύψους 1,75 δις μεταβιβάστηκαν μέσω της τιτλοποίησης σε αγνώστους.




Ραχήλ Μακρή

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κυρίας Κατσέλη η εθνική τράπεζα σκέτο πλέον γιατί το ελλάδος πήγε περίπατο, δεν πούλησε σε fund στεγαστικά δάνεια.
Τα έγγραφα όμως αποδεικνύουν ότι η κυρία λέει ψέματα καθώς σύμφωνα με αυτά τα οποία ξετρύπωσε ο Panos Leliatsos 81,745 στεγαστικών δανείων ύψους 1,75 δις μευαβιβαςτηκαν μέσω της τιτλοποίησης σε αγνώστους. Και μετά καλεί τους πολίτες να φέρουν τις καταθέσεις από τα σεντούκια πίσω για να τα φορολογήσουν να μην μπορούν να τα πάρουν οταν επιθυμούν και να κινδυνέουν με τριπλή κλοπή μετά την μεγάλη ληστεία με την Τρίτη ανακεφαλαιοποίηση που λήστεψαν 290 δις από τις τσέπες Ελλήνων και ευρωπαίων φορολογουμένων. Και δεν φτάνει που τις πλήρωσαν τα κορόιδα και που κατέστρεψαν οτι επενδυτή υπήρχε τις χάρισαν και σε ιδιώτες. Δεν ειναι τυχαίο που βάζουν πασοκους οταν πρόκειται για τις ληστείες έχουν προϋπηρεσία και μεγάλη εμπειρία.

Panos Leliatsos


ΠΑΣΟΚ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΨΕΥΤΗΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ
Η συντρόφισσα και νυν διοικητής της Εθνικής τραπέζης κυρία κατσέλη σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε πως η εν λόγω τράπεζα δεν έχει προβεί σε πώληση στεγαστικών δανείων σε ξένα επενδυτικά funds. Προφανώς στην κυρία κατσέλη δεν υπέπεσε στην αντίληψη της η μεταβίβαση 81,745 στεγαστικών δανείων ύψους 1,75 δις μέσω της τιτλοποίησης αυτών προφανώς σε ξένους. Να χαίρεστε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και της συγκυβέρνησης την επιλογή στο πρόσωπο της ως διοικητή στην ΕΤΕ. Αλλά είπαμε σε αυτή την χώρα το πλιάτσικο των πολιτικών μαφιόζων έχει συνέπεια και συνέχεια.




https://www.facebook.com/rachel.makri/posts/1285867868105946?pnref=story

anemosanatropis

Το διαβάσαμε από το: Αποκάλυψη βόμβα:81,745 στεγαστικών δανείων ύψους 1,75 δις μεταβιβάστηκαν μέσω της τιτλοποίησης σε αγνώστους. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/81745-175.html#ixzz3vufbwd6I

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια