ΕΚΤΑΚΤΟ: ΡΩΣΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! ΕΠΙ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!! ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...




ΡΩΣΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΕΠΙ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

Ρωσική κυβερνοεπίθεση στην Τουρκία αχρηστεύει κυβερνητικά δίκτυα

Αρκετές τουρκικές ιστοσελίδες δέχτηκαν επίθεση επί τέσσερις ημέρες, με τους Ρώσους χάκερ να είναι κύριοι ύποπτοι γράφει η εφημερίδα Hürriyet.
Μεταξύ των δικτυακών τόπων που δέχτηκαν την επίθεση από το πρωί της 14ης Δεκεμβρίου ήταν αρκετές κυβερνητικών οργανισμών. Η επίθεση έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήαματα καθώς και οικονομικές απώλειες σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Εμπειρογνώμονες είπαν ότι κι ένα σύστημα που εξασφαλιζε τη λειτουργία δικτυακών τόπων και λειτουργεί υπό τη Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μέσης Ανατολής (METU) αποτέλεσε επίσης στόχο της cyberattack.

Περίπου 400.000 ιστοσελίδες κυβερνητικών φορέων και ιδιωτικών επιχειρήσεων δεν είχαν πρόσβαση από το εξωτερικό.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθεί κάποιος σε αυτό τον τύπο κυβερνοεπιθέσεων και δεν υπήρχαν πολλές λύσεις για το ζήτημα.


http://www.onalert.gr/stories/rosiki-kyvernopepithesi-stin-tourkia/46882


newrussia.gr

Το διαβάσαμε από το: ΕΚΤΑΚΤΟ: ΡΩΣΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! ΕΠΙ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!! ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ... http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/4_18.html#ixzz3ugFMKD4v

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια