Ο Nigel Farage ξεσκεπάζει την απάτη της κλιματικής αλλαγής στο Ευρωκοινοβούλιο! Οι πάγοι δε λιώνουν.. αυξάνονται!!! (vid)


Ο Farange παρουσιάζει στον Baroso δύο φωτογραφίες της NASA με τους πάγους του βόρειου ημισφαιρίου του μήνα Αυγούστου των ετών 2012 και 2013 που αποδεικνύουν ότι οι πάγοι αυξάνονται! Οι πάγοι όχι μόνο δε λιώνουν αλλά αυξήθηκαν κατά 60% μέσα σε ένα μόνο έτος! Αμήχανος ο Baroso προσπάθησε να απαντήσει...

με τρολλάρισμα!


Είναι η γνωστή μέθοδος απαξίωσης όταν κάποιος παρουσιάζει στοιχεία!


Οι φωτογραφίες που παρουσίασε ο Farage είναι αποκαλυπτικές και δεν αποδέχονται αμφισβήτηση.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε, από το National Geographic, χάρτης με τις περιοχές που υποτίθεται ότι θα καλυφθούν από νερό με το λιώσιμο των πάγων. Το αναφέρω για να δείτε το ρόλο που παίζουν τα ΜΜΕ στην πλύση εγκεφάλου που γίνεται για την μεγαλύτερη σύγχρονη απάτη. Τη δήθεν κλιματική αλλαγή.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο...
psekasmata

Σχόλια

  1. Η συγκριση ανάμεσα σε δυο μόνο χρονιές δεν αρκεί για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Πιο αξιόπιστη θα ήταν μια συγκριση στοιχείων της τελευταίας 20ετίας. Επίσης ... δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε για την "απάτη" της κλιματικής αλλαγής. Ποιός θα είχε συμφέρον από αυτό; Πάντως ασχέτως αν οι πάγοι λιώνουν ή αυξάνονται, χρειάζεται κάποιος να μας πει οτι το κλίμα έχει αλλάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μιλάς σοβαρά ετσι; Αν πραγματικά "δεν καταλαβαίνεις" πρεπει να ζεις ευτυχισμένος σε αλλο πλανήτη!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…