ΡΟΥΚΕΤΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – «Σκόπιμο το Σαμποτάζ στην Ελληνική Οικονομία για να Πέσει η Κυβέρνηση»


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΝΈΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…


Την σκοπιμότητα του σαμποτάζ στην Ελληνική οικονομία έτσι ώστε να αποτελεί μονόδρομο για την κυβέρνηση η υποταγή στο νέο μνημόνιο, αποκαλύπτει ο Αμερικανός εκδότης, Jon Utley (American Conservative magazine and a prominent antiwar activist) μιλώντας στο Spoutnik. Αποκαλύπτοντας παράλληλα την δολιότητα των κινήσεων της Γερμανίας, την ίδια ώρα που η καγκελάριος, Μέρκελ παρουσιάζεται ως μέγιστη βοηθός μας στη «σωτηρία».

«H γερμανική κυβέρνηση εξέφρασε το φόβο ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να βρεθεί πιο κοντά σε Ρωσία και Κίνα, αν αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, Αν τελικά φύγει από το μπλοκ των 27 εθνών της ΕΕ. Οι Γερμανοί θα σώσουν την Ελλάδα στο τέλος, επειδή δεν τολμούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Utley.

Και συνέχισε: «Στην Ε.Ε. φοβούνται ότι η ριζοσπαστική αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα, υπό την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούσε να δημιουργήσει κοινό μέτωπο με άλλες χώρες μη μέλη της ΕΕ και της σφαίρας επιρροής των ΗΠΑ. Και γι’ αυτό τον λόγο, οι ευρωπαϊκές αρχές σκόπιμα σαμποτάρουν την ελληνική οικονομία, και την ωθούν σε νέα ύφεση, με σκοπό να υπονομεύσουν την υποστήριξη για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Και στο τέλος των δηλώσεων του έριξε ακόμα μια αποκαλυπτική ρουκέτα: «Η στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι «αλλαγή καθεστώτος», για να ανέβει μια άλλη κυβέρνηση που θα την κάνουν ό, τι θέλουν».

ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: ΡΟΥΚΕΤΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – «Σκόπιμο το Σαμποτάζ στην Ελληνική Οικονομία για να Πέσει η Κυβέρνηση» http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/06/blog-post_907.html#ixzz3dbsjWT9I

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…