Αποκαλύψεις για το βρόμικο σχέδιο των Γερμανών



ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΦΟΒΕΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Aν ήξερε ο ελληνικός λαός ποιοι, πώς και γιατί χάλκευσαν μια τεχνητή οικονομική κρίση θα είχε ψηφίσει στο 100% εναντίον κάθε συμφωνίας με τους λεγόμενους πιστωτές…

Δεν ήξερε σίγουρα… Δεν είχε όμως ούτε την δυνατότητα, ούτε την ενημέρωση να παρακολουθήσει τις βόμβες που έριξε ένας άνθρωπος, ο οποίος μέχρι το 2011 ήταν στην καρδιά του συστήματος που κυβερνά.

Είναι ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, επί χρόνια υπουργός σε κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου και εκτελεστικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μέχρι το 2011. Ο κ. Ρουμελιώτης αποκάλυψε ΜΥΣΤΙΚΟ έγγραφο του ΔΝΤ, το οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ, έλεγε στις 25 Μαρτίου του 2010, δηλαδή ΠΡΙΝ ανακοινώσει ο Γιώργος Παπανδρέου την είσοδο στο ΔΝΤ ότι δεν είναι απαραίτητη προσφυγή στο ΔΝΤ και αν αυτή γίνει με τον τρόπο που προωθούσαν τότε στο παρασκήνιο θα είναι καταστροφή για την Ελλάδα και ΔΕΝ θα μας βγάλει από την κρίση.

Αυτό σε συνδυασμό με έγγραφο των αμερικανικών αρχών που έγραφε τότε ότι όλη η κρίση σχεδιάστηκε για να κερδοσκοπήσουν οι γερμανικές πρωτίστως, αλλά και οι γαλλικές τράπεζες, οι οποίες σε συνεργασία με επίορκους Έλληνες αξιωματούχους είχαν αρπάξει και ελληνικές τράπεζες και ελληνικά ομόλογα!

Άλλα ντοκουμέντα που κατέθεσε στη Βουλή (Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος) δείχνουν ότι ήταν σε πλήρη παρασκηνιακή συνεννόηση για να περάσουν θηλιά στο λαιμό της Ελλάδας οι γερμανογάλλοι πολιτικοί με τον τότε διοικητή της Ευρωτράπεζας Τρισέ.

Γνώση του εγγράφου είχε λάβει και ο τότε διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Προβόπουλος, ενώ άμεσα μπλεγμένος στα κόλπα επανάκτησης των Τραπεζών απο ιδιώτες με… λεφτά του Δημοσίου φάνηκε και ο σημερινός Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας Στουρνάρας. Τον ρόλο Στουρνάρα σε μια κατάπτυστη τροπολογία αποκάλυψε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στην συνεδρίαση της Επιτροπής…

Καταπέλτης ήταν και ο επιστημονικός συντονιστής της Επιτροπής Γάλλος Ερίκ Τουσέν, ο οποίος περιέγραψε το απίστευτου κυνισμού κόλπο οικονομικής (και όχι μόνο…) αιχμαλωσίας της Ελλάδας και προανήγγειλε φοβερά συμπεράσματα της Επιτροπής για το παράνομο, επαχθές και ανήθικο χρέος. Αποκαλύφθηκε στη σημερινή συνεδρίαση ότι οι κύριοι «εκτελεστές» του βρόμικου και ελληνοκτόνου σχεδίου ήταν Γερμανοί-Γάλλοι και Ολλανδοί, οι τράπεζες των οποίων είχαν δράσει σε πολλά στάδια ως Δούρειοι Ίπποι, άλωσης της Ελλάδας.

Εν τέλει ακόμα και υποσχέσεις που έδωσαν στο ΔΝΤ (μη πώληση ελληνικών ομολόγων σε δευτερογενή αγορά) τις παραβίασαν… Ο κ. Ρουμελιώτης αποκάλυψε ΚΡΥΦΕΣ συναντήσεις του δεξιού χεριού του Στρος Καν στο ΔΝΤ σε ξενοδοχεία της Ουάσιγκτον με απεσταλμένους της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ολλανδίας στις οποίες συζητήθηκαν πώς θα περάσουν θηλιά στο λαιμό της Ελλάδας για να κερδοσκοπήσουν.

Προφανώς ήξερε τα εγκλήματά του ο Στρος Καν και παρουσιάστηκε τόσο αμίλητος όταν συνελήφθη από τους Αμερικανούς για την υπόθεση της καμαριέρας…

Προφανές είναι ότι οι Αμερικανοί εξοργίστηκαν από τα κόλπα αυτά που έκαναν γερμανογάλλοι και συνέλαβαν τον Στρος Καν με τον τρόπο που τον συνέλαβαν…

Ο κ. Ρουμελιώτης είπε ότι στο ΔΝΤ όλα τα προηγούμενα χρόνια συζητούσαν αρνητικά το γιατί η Ελλάδα δεν έκανε τίποτα εναντίον των φοροφυγάδων και των καρτέλ του πλούτου, αν και είχαν στα χέρια τους λίστες με ονόματα, όπως η λίστα Λαγκάρντ.

Σε αυτό το σημείο η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για το παρασκήνιο απόκρυψης των λιστών με τους… ληστές δημοσίου χρήματος και για τα καρτέλ που με πλάτες των πολιτικών παραμένουν πανίσχυρα στην Ελλάδα… Ο κ. Ρουμελιώτης αποκάλυψε σχέδιο των Γερμανών το οποίο έθεσαν σε λειτουργία πριν 10 χρόνια για να προωθήσουν επενδύσεις στη Νότια Ευρώπη και να αποκτήσουν και στρατηγικά σημεία, αλλά και οικονομικά κέρδη.

Στα πλαίσια αυτά αποκτήθηκαν ακίνητα και εταιρείες κερδών.

Προφανώς στρατηγικής σημασίας ήταν η απόκτηση του Τηλεσταθμού Alpha, από τον οποίον ασκούσαν φοβερή επιρροή και εκβίαζαν σε πολλά επίπεδα.

Μάλιστα, όπως μας είχε πει τότε στέλεχος του Alpha, οι Γερμανοί επενδυτές δεν ήθελαν (μεταξύ πολλών άλλων) ανανέωση της συνεργασίας και με την αφεντιά μας γιατί κάποιος εσωτερικά τους είχε πληροφορήσει ότι δεν είμαστε συνεργάσιμοι και γράφουμε πολλά για τα εξοπλιστικά και τις μίζες, στις οποίες εμπλέκονται κυρίως γερμανικές εταιρείες με Έλληνες αξιωματούχους, πολιτικούς και δημοσιογράφους…

Τις συνέπειες της γερμανικής «επένδυσης» στον Alpha τις ζούμε (προσωπικά) και τώρα… Ο κ. Τουσέν στη σημερινή συνεδρίαση ανέλυσε και το πώς μαγείρεψαν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για να δημιουργήσουν τεχνητά λόγους Μνημονίων…




















Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/06/blog-post_899.html#ixzz3dERi8Qqw

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή