Ένα βίντεο που πρέπει να δει κάθε Έλληνας: Ιρλανδός ευρωβουλευτής «ξεσκίζει» Γερμανό ευρωβουλευτή... τοκογλύφο!

Μόνο εξοργιστικά μπορούν να χαρακτηριστούν όσα βγαίνουν από τα στόματα Γερμανών και μη, μελών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος,
μέσα στο ευρωκοινοβούλιο αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στις χώρες που είχαν «την τύχη» να βρεθούν στα περιβόητα προγράμματα διάσωσης.
Βέβαια όλοι αυτοί οι αχαρακτήριστοι τύποι, φίλοι των Σαμαρά και Ραχόι, κάποιες φορές βρίσκουν τον μπελά τους και εκτίθενται ανεπανόρθωτα από ευρωβουλευτές που μιλούν την γλώσσα της αλήθειας και δεν φοβούνται να διατυπώσουν την πραγματικότητα χωρίς φόβο και πάθος.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του ευρωκοινοβουλίου λοιπόν ο Γερμανός ευρωβουλευτής του ΕΛΚ, Herbert Reul, ξεκίνησε το γνωστό παραμύθι περί λιτότητας και συνέστησε στις χώρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αντί να παραπονιούνται, να κάνουν προσπάθειες και θυσίες προκειμένου να προοδεύσουν φτιάχνοντας ένα σωστό επιχειρηματικό περιβάλλον. Στη διάρκεια του «παραληρήματός» του αναφέρεται σε χώρες όπως η Ιρλανδία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Λετονία οι οποίες, όπως υποστηρίζει, σημειώνουν πρόοδο, καθώς έπραξαν όλα όσα έχουν συμφωνηθεί, σε αντίθεση με άλλες που «απλά ξοδεύουν και ξοδεύουν και ξοδεύουν».


Ακούγοντας για μία ακόμη φορά την μόνιμη επωδό των Γερμανών και των δορυφόρων τους, ο Ιρλανδός ευρωβουλευτής Luke "Ming" Flanagan εξαγριώθηκε και ρώτησε τον Γερμανό του ΕΛΚ πού βρήκε τα στοιχεία τα οποία επικαλείται μιλώντας για την ανάπτυξη της Ιρλανδίας. Όπως ανέφερε ο ευρωβουλευτής, τα περί αύξησης του ΑΕΠ της Ιρλανδίας είναι «κατασκευάσματα» της Google, της Microsoft και άλλων εταιρειών οι οποίες μάλιστα δεν πληρώνουν καθόλου φόρους στην χώρα του. «Ποια στοιχεία; Ποιες αποδείξεις έχετε ότι υπάρχει ανάπτυξη στην Ιρλανδία;» είπε για να συμπληρώσει πως οι Ιρλανδοί συνεχίζουν να είναι εξαθλιωμένοι, χαρακτηρίζοντας «σκουπίδια» τα όσα γράφουν οι Financial Times και άλλα χειραγωγούμενα έντυπα.

Και πώς να του ρίξει κανείς άδικο, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που κατά την διάρκεια των μνημονιακών κυβερνήσεων έχουν γραφτεί «διθυραμβικά» σχόλια για τις δήθεν επιτυχίες της Ελλάδας, την ώρα που οι Έλληνες αργοπέθαιναν.

O Γερμανός πήρε ξανά τον λόγο, για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και κυρίως τις πρακτικές που ακολουθεί η χώρα του μέσα στην ΕΕ.

Τότε ο Ιρλανδός έχασε την ψυχραιμία του και εξαγριωμένος άρχισε να του φωνάζει από τα έδρανα «ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ».

Το περιστατικό ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί αφού μετά την σχετική σύσταση από την πρόεδρο της συνεδρίασης ο Flanagan έλεγε ψιθυριστά στον Reul «ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ».

Η οργή του ευρωβουλευτή μπορεί να πηγάζει από τα δεινά που πέρασε και περνά η χώρα του αλλά είναι ενδεικτική και στη θέση του θα μπορούσε να βρίσκεται οποιοσδήποτε Πορτογάλος, Ισπανός η Έλληνας που έχει βιώσει την κόλαση της γερμανικής «διάσωσης».Δείτε το βίντεο εδώΤο διαβάσαμε από το: Ένα βίντεο που πρέπει να δει κάθε Έλληνας: Ιρλανδός ευρωβουλευτής «ξεσκίζει» Γερμανό ευρωβουλευτή... τοκογλύφο! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/05/blog-post_9537.html#ixzz3boGJghlm

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…