Το ψάχνουν το «θερμό» οι Τούρκοι στο Αιγαίο…Συνεχίστηκαν οι σκληρές εμπλοκές μαχητικών.
 
 Το ψάχνουν το «θερμό» οι Τούρκοι στο Αιγαίο…Συνεχίστηκαν οι σκληρές εμπλοκές μαχητικών.


Σήμερα το πρωί περί τις 10:55 σχηματισμός τούρκικων μαχητικών 6 τον αριθμό εισέβαλαν εις στο F.IR. Αθηνών από βόρεια. Να σημειωθεί τα 2 από τα 6 μαχητικά που ηταν F16 ήταν οπλισμένα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Α/ΤΑ που απογείωσε τάχιστα την ετοιμότητα της Λήμνου, ενώ έθεσε σε άμεση απογείωση και την ετοιμότητα άλλων αεροδρομίων. Με την εμφάνιση των ελληνικών μαχητικών τα 4 μαχητικά των Tούρκων αποχώρησαν από τη περιοχή, ενώ τα 2 οπλισμένα F16 ενεπλάκησαν σε αερομαχία με τα αντίστοιχα ελληνικά. Οι Τούρκοι προσπάθησαν να σπάσουν το lock των ελληνικών μαχητικών συνεχίζοντας τη πορεία τους προς τα νότια ακολουθούμενοι στο φτερό από τα ελληνικά F16. Βόρεια των Ψαρών υπήρξε δεύτερη εμπλοκή και στο φεύγα οι Τούρκοι, έκαναν το ίδιο με χτες, νότια της Σάμου έκαναν αναστροφή και ξανά εμπλοκή με τα ελληνικά μαχητικά. Σκληρή, κλειστή εμπλοκή με τους Τούρκους να εγκαταλείπουν την περιοχή περί 11:15 αφού εμφανίστηκε στον ορίζοντα και δεύτερο ζεύγος ελληνικών μαχητικών.

Να σημειωθεί οτι η ίδια εικόνα με τις εμπλοκές που έγιναν χτές στο Αιγαίο συνεχίστηκε και σήμερα που σημαίνει , πως οι Τούρκοι πετάνε με συγκεκριμένο σχέδιο και στόχο…θεωρώντας οτι είτε το ψάχνουν το «θερμό», είτε αυτό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή από την ύπαρξη οπλισμένων μαχητικών που πετάνε σε κοντινές αποστάσεις, και εδώ χρειάζεται η προσοχή των Επιτελείων.

Όχι για το ποιός θα είναι ο πρώτος που θα αντιδράσει και πως θα αντιδράσει, αλλα η διαχείριση της κρίσης αμέσως μετα το ΓΕΓΟΝΟΣ.Συγκεκριμένα σήμερα είχαμε :
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : -
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 6
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 1
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 8
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 3
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική

ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Το ψάχνουν το «θερμό» οι Τούρκοι στο Αιγαίο…Συνεχίστηκαν οι σκληρές εμπλοκές μαχητικών. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/05/blog-post_261.html#ixzz3ZMAfJcdC

Σχόλια