ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ή ΠΡΟΔΟΣΙΑ; … ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΘα ξεκινήσω απότομα και θα προσπαθήσω να τα πω όσο γίνεται ποιο άπλα.

-ΚΙΝΔΥΝΟΣ 1ΟΣ:

Το 2010 που μπηκαμε στο 1ο μνημόνιο ήρθαν οι πρώτες μειώσεις συντάξεων μισθών , αύξηση της φορολογίας, περικοπές δαπανών υγείας-παιδείας-αμυντικών δαπανών.

Αυτόματα η Τουρκία επέδειξε αντανακλαστικά. Άρχισε την αναδιάταξη του στρατού της με κέντρο βάρους προς τα δυτικά. Αυξήθηκαν οι στρατιωτικές ασκήσεις στους μεγάλους σχηματισμούς (σωματα-ταξιαρχιες) σε μια εβδομάδα κάθε μήνα και πάντα κοντά στα ελληνικά σύνορα.

-ΚΙΝΔΥΝΟΣ 2ΟΣ:

Το 2012 η Ελλάδα κινδύνεψε να βγει απο το ευρώ λόγο των εκλογών και η Κύπρος παραλίγο να χρεοκοπήσει λογο τραπεζικού συστήματος.

Αμέσως η Τουρκία έβγαλε ολο τον στρατό της στον Έβρο και στην Κύπρο σε κατάσταση εκστρατείας απο τον φεβρουαριο του 2012 εως τον Οκτώβριο του 2012. Όσοι εχετε κανει στρατιώτες θα ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Πως γίνεται να εισαι σε συνεχή ασκηση στο ύπαιθρο για μήνες και να ειναι αυτό απλή εκπαίδευση και όχι ετοιμασία για εμπλοκή;

Το 2012 ομως άρχισε το Συριακό πρόβλημα οποτε ο συνδυασμός Κύπρου και Συρίας αναγκασε την ρωσια να μετακινήσει την στρατιά του Καυκάσου προς την Γεωργία και να ενισχύσει τις βάσεις της ,στα Τουρκοαρμενικα σύνορα με πυραυλικά συστήματα που αγγίζουν την Άγκυρα.

Επίσης άρχισε η μόνιμη Ρώσικη ναυτική παρουσία στην ανατολική μεσόγειο.


ΚΙΝΔΥΝΟΣ 3ΟΣ:

Απο τον Δεκέμβριο του 2013 οταν εμφανιστήκαν τα πρώτα σημάδια κούρασης της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ η Τουρκία ενεργοποίησε παλι το στρατό της και συγκεκριμένα στις 17 Δεκεμβρίου του 2013 άρχισαν να βγαίνουν οι πρώτες στρατιωτικές φάλαγγες απο τα στρατόπεδα τους.

Από τότε ο Τουρκικός στρατός βρίσκεται σε συνεχή επιφυλακή εκτελώντας συνεχώς καθημερινά ασκήσεις με πυρά σε επίπεδο ταξιαρχίας και πάνω.

Δεν μιλώ για τον Τουρκικό στρατό στα Συριακά –Αρμενικά σύνορα αλλά για τις Τουρκικές μονάδες στα Ελληνικά σύνορα.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ 4ΟΣ:

Από τις αρχές Μαΐου 2015 , ολος ο Τουρκικός στρατός και μιλώ συγκεκριμένα για την :
1η Τουρκική στρατιά στην Θράκη
4η Τουρκική στρατιά στην μικρά Ασία μαζί με το 4ο σώμα στρατού
Και το 11ο σώμα στρατού στην Κύπρο
Βρίσκεται σε διαρκή κατάσταση εκστρατείας (έξω απο τα στρατόπεδα).

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ
-Οι ΗΠΑ (διαμέσου του στρατηγού Φραγκου) προσπάθησαν να μας εφοδιάσουν με μεταχειρισμένα άρματα μ1 abrams απο το 2012.

ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.

Ξέρετε γιατί;

Διότι ήθελαν να μας χρησιμοποιήσουν ως εφεδρική δύναμη εναντίον της Ρωσίας και υπέρ της Τουρκίας για τα στενά.
Αυτός ηταν ο βασικός λογος ύπαρξης του ΔΝΤ στην Ελλάδα, να χρησιμοποιηθεί η Ελλάδα ως δύναμη στήριξης της Τουρκίας εναντι της Ρωσίας.

Όμως την Ελλάδα την εκβιάζει μεσω της Τουρκίας η Γερμανία, η οποία για τον λόγο αυτό, δεν ήθελε να είμαστε τοσο ισχυροί αρματικα. Όποτε δεν τα πήραμε τα άρματα αυτά.


Προσπάθησα να σας τα πω οσο γίνεται πιο απλα και συνοπτικά.
Αυτή ειναι η κατάσταση. Και δυστυχώς και η προηγούμενη και η τωρινή κυβέρνηση τα ήξεραν και τα ξέρουν αυτά.Να ξέρετε οτι θα μας πουλήσουν οι Δυτικοί, όμως και οι Ρώσοι μας θέλουν για σκλάβους.

Μονοί μας είμαστε.

Αλλού βρίσκεται η βοήθεια αλλά δεν την βλέπουμε.

Κάποιος που σας έχει πει πολλά.


Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/05/blog-post_784.html#ixzz3aV4Q1k7l

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…