Μὲ ΜΟΛΙΣ τέσσερα ὀνόματα, ἀπὸ τὴν λίστα Λαγκάρτ, μαζεύουν ΔΥΟ δισεκατομμύρια!Στην λίστα Λαγκάρντ, σύμφωνα με τον υπάλληλο που την διέθεσε, υπήρχε η Margaret CHAD-Παπανδρέου, με 500 εκατομμύρια, η συγγενής του Κεφαλογιάννη κυρία ABUAF, με άλλα 500 εκατομμύρια, ένας SOLOMON με 500 εκατομμύρια και ο Shabby MIONI με άλλα 500 εκατομμύρια.

Κανένας Έλληνας-Έλληνας δηλαδή ανάμεσα στους δισεκατομμυριούχους που πλούτισαν στις πλάτες των Ελλήνων…
Με 4 ονόματα πιάσαμε ήδη τα 2 Δισεκατομμύρια…
Αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ελβετίας αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο …1,5 ΔΙΣ ευρώ στις Ελβετικές τράπεζες σε ονόματα Ελλήνων…
Σιγά να μην τα άφηναν στην Ελβετία μετά από την δημοσίευση της λίστας…
Λες και δεν υπάρχει η Σιγκαπούρη ή άλλες πόλεις και χώρες εξωτικές να κρύψουν τον ιδρώτα …μας.

Όσο για το τι θα γίνει αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει κωλοτούμπα άμεσα…
Θα γίνει ότι γίνεται πάντα σε μία χώρα που ανήκει στους τοκογλύφους….Θα αναλάβει να διατηρήσει την σταθερότητα…
Μια Οικουμενική κυβέρνηση με πρωθυπουργό και υπουργούς …ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!
…Όπως έγινε επί Ζολώτα κι επί Παπαδήμου.
Σίγμα

Λίστα Λαγκάρντ: Γνωστός πολιτικός έχει πάνω από 5 εκατομμύρια
Μια αποκάλυψη για πρόσωπο που βρίσκεται στην περιβόητη λίστα έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω. Και αυτό γιατί πρόκειται για πολιτικό πρόσωπο. Ο εν λόγω πολιτικός εμφανιζόταν μέχρι τώρα ως πληρεξούσιος μεγάλου ποσού, πάνω από 5 εκατ. ευρώ, στην λίστα Λαγκάρντ. Όμως αποδεικνύεται, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο πολιτικός δεν ήταν απλώς ο διαχειριστής του λογαριασμού, αλλά ο δικαιούχος του. Ο οικονομικός εισαγγελέας, Π. Αθανασίου, τον κάλεσε να εξηγήσει και να δικαιολογήσει το ποσό. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από δυο δημοσιογράφους ξένου ειδησεογραφικού πρακτορείου, που την περασμένη Τετάρτη βρέθηκαν στα γραφεία του ΣΔΟΕ και συναντήθηκαν με τους οικονομικούς εισαγγελείς. Τους ενημέρωσαν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πως ο Ερβέ Φαλτσιανί, ο υπάλληλος της HSBC που υπέκλεψε τα στοιχεία με τους καταθέτες, τους έδωσε και το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προηγούμενη κυβέρνηση και δεν έχει αποσυρθεί από την πολιτική, καθώς τώρα δίνει ατύπως συμβουλές σε πολιτικό κόμμα.
ΤΑΧΑΛΙΑ


filonoi.gr

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/03/blog-post_5319.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…