ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!


ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ


Σεισμικές αποκαλύψεις με »Δεκεμβριανά» πολιτικά ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής και προκλητικές προσλήψεις άσχετων, πλην όμως ημετέρων, στην Εθνική Τράπεζα καταγγέλλει η Συνδικαλιστική Παράταξη Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση Εργαζομένων Εθνικής «Πρόταση Προοπτικής».
Η συνδικαλιστική παράταξη βγάζει κυριολεκτικά «στη σέντρα» την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας και τους κ.κ. Γιώργο Ζαννιά και Αλέξανδρο Τουρκολιά αναφερόμενη σε τακτοποιήσεις πριν την αποχώρηση της κυβέρνησης Σαμαρά αποκαλύπτοντας την πρόσληψη της δημοσιογράφου Σύλβιας Κλιμάκη στον Τομέα Δημοσίων Σχέσεων, αλλά και στην αναβάθμιση – αργομισθία του πρώην υφυπουργού της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, Δημήτρη Κουσελά, αλλά και του πρώην εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψηφίου στην Α” ΠειραιάΔημήτρη Καρύδη.
«Από τη μια πλευρά, οι διαχρονικά αλόγιστες σπατάλες από μια ανακεφαλαιοποιημένη με τα λεφτά του ελληνικού λαού τράπεζα όπως η Εθνική, με δεκάδες χρυσούς αλεξιπτωτιστές να προσγειώνονται κάθε μέρα – δεν ξεχνάμε τα παιδιά των συνδικαλιστών που επίσης βόλεψε η ΕΤΕ – από την άλλη οι ενοικιαζόμενοι εργαζόμενοι, οι κακοπληρωμένοι-ταπεινωμένοι συνάδελφοι και οι συνεχείς μειώσεις αποδοχών των εργαζομένων», τονίζει η παράταξη.
7.000 ευρώ για τηλεπερσόνα!
Όπως αναφέρει, τον τελευταίο μήνα «έχει ξεχειλίσει η οργή των εργαζομένων από τα καμώματα της διοίκησης με την ανάθεση εποπτείας στην κα Σύλβια Κλιμάκη, νεοπροσληφθείσα ως Σύμβουλο Διοίκησης, στον Τομέα Δημοσίων Σχέσεων που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να χωρέσει εκεί η εν λόγω κυρία το πηγαίο ταλέντο της. Η κα. Κλιμάκη από μια αδιάφορη τηλεπερσόνα σε μια αδιάφορη εκπομπή στον ΣΚΑΪ μεταπήδησε στη μεγάλη αγκαλιά της Εθνικής Τράπεζας με αποδοχές που θα ζήλευαν και στελέχη της αγοράς με χιλιόμετρα στην επαγγελματική τους διαδρομή: από τα €850 μηνιαίες αποδοχές που έπαιρνε στον ΣΚΑΙ, όπως η ίδια ισχυρίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της, στις € 7.000,όπως φημολογείται πως θα είναι οι αποδοχές της στην Τράπεζα. Βεβαίως βεβαίως ακολούθησε και η επιχείρηση «αγιογραφίας» της από γνωστή και μη εξαιρετέα Κυριακάτικη εφημερίδα, με σκοπό να μας πείσει για τον λόγο που η Διοίκηση προχώρησε στη πρόσληψή της. Το ότι η εφημερίδα αυτή είναι «πηγμένη» σε διαφημίσεις της ΕΤΕ είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια!
Και οι καταγγελίες συνεχίζονται για τους κ.κ.Κουσελά και Καρύδη:
«Για τον κ.Κουσελά οι συστάσεις είναι περιττές. Οι νεότεροι τον θυμόμαστε για το «επιτυχημένο» πέρασμά του από το ΥΠ.ΟΙΚ. στα χρόνια του μνημονίου με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Μήπως όμως ο κ. Κουσελάς δεν είναι εκείνος που τις περασμένες δεκαετίες από τη θέση του προέδρου του ΣΥΕΤΕ και της ΟΤΟΕ παρίστανε τον υπερασπιστή των εργασιακών δικαιωμάτων από τις εκάστοτε εργοδοτικές αυθαιρεσίες; Για τις υπηρεσίες του όλα αυτά τα χρόνια, ο κ. Κουσελάς, όταν δεν επανεξελέγη βουλευτής το 2012, ανταμείφθηκε από τη Διοίκηση με μια χρυσή αργομισθία, και σήμερα ονομάστηκε στέλεχος 1ου κλιμακίου στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ-ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ, θυγατρική της ΕΤΕ. Στα χνάρια του έτερου Καππαδόκη αγωνιστή, Χρ. Πρωτόπαπα δηλαδή».
Σύμφωνα με την παράταξη, «η Δεκεμβριανή τριλογία κλείνει με τον κ. Δημήτρη Καρύδη, πρώην εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή το 2009, που αναβαθμίστηκε με 4ο κλιμάκιο ευθύνης. Είδε πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μέλλον και είπε να καταφύγει και αυτός στη θαλπωρή της Εθνικής. Το ηθικό δίδαγμα στην περίπτωση αυτή είναι πως ένα εξασφαλισμένο επαγγελματικό μέλλον δεν επιτυγχάνεται μέσω ακαδημαϊκής μόρφωσης και σκληρής εργασίας, αλλά μέσω προϋπηρεσίας στα κυβερνητικά κομματικά γραφεία. Εκτός αν οι περιπτώσεις των κ. Κουσελά και Καρύδη είναι τυχαίες»…
Η συνδικαλιστική παράταξη της Εθνικής τονίζει ότι για την ηγεσία του ΣΥΕΤΕ, δηλαδή τις ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ, δεν τέθηκε κανένα θέμα για όλους αυτούς, που καθένας τους είναι «ένας από εμάς». Δεν θα διαβάσουμε σίγουρα κάποια ανακοίνωση, καταγγελία, μια κουβέντα βρε αδερφέ. Τα παραμύθια περί αξιοκρατίας, αξιολόγησης και «δούλεψε να ανταμειφθείς» δεν πιάνουν πια», τονίζει και καταλήγει δεικτικά: Μόνο η πρόσληψη της παρά λίγο αποπεμφθείσας πρόσφατα από τον ALPHA Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μένει για να μπορούμε να πούμε πως «τα είδαμε όλα»!!!
ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια