ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ !!! Ο υπάλληλος καφετέριας που έγινε θέμα συζήτησης για την τιμιότητά του





Βόλος: Ο υπάλληλος καφετέριας που έγινε θέμα συζήτησης για την τιμιότητά του - Πήρε αύξηση για την πράξη που έκανε!Το τέλος μιας κατα τα άλλα συνηθισμένης μέρας έκρυβε..

. εκπλήξεις για τον υπάλληλο, πρωταγωνιστή της υπόθεσης Φωτεινό παράδειγμα τιμιότητας αποτελεί ένας 21χρονος Βολιώτης, που βρήκε πριν από λίγες ημέρες πεταμένα σε δρόμο δίπλα σε κάδο απορριμμάτων 900 ευρώ και μια ταυτότητα.

Συγκεκριμένα ο 21χρονος εργάζεται σε καφετέρια, επί της οδού Δημητριάδος με Τοπάλη και τελειώνοντας τη βάρδιά του πήγε να πετάξει σκουπίδια του απέναντι από το κατάστημα σε κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται στον απέναντι δρόμο.

Ωστόσο μόλις ο νεαρός πέταξε τα σκουπίδια, διαπίστωσε έκπληκτος, ότι δίπλα από τους κάδους σκουπιδιών βρίσκονταν μια δεσμίδα χρημάτων και μια ταυτότητα. Ο 21χρονος επιστρέφοντας στο κατάστημα και χωρίς να σκεφτεί ούτε δευτερόλεπτο να κρατήσει τα χρήματα, αναζήτησε το πρόσωπο της ταυτότητας, εντοπίζοντας το τηλέφωνό του και ενημερώνοντας τον άτυχο- τυχερό Βολιώτη ότι βρήκε τα χρήματά του.

Σύμφωνα με τον ''Ταχυδρόμο'' ο Βολιώτης που έχασε τα 900 ευρώ δεν πίστευε στην τύχη του όταν άκουγε τον νεαρό από τη γραμμή του τηλεφώνου να του ανακοινώνει ότι είχε βρει τα χρήματά του και να του ζητάει να συναντηθούν για να του τα επιστρέψει.

Ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, ο Βολιώτης που έχασε τα χρήματα επιβράβευσε τον νεαρό με ένα μικρό χρηματικό ποσό, ενώ παράλληλα ο υπεύθυνος της καφετέριας έδωσε στον υπάλληλο ένα χρηματικό bonus για την πράξη που έκανε.

ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το: ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ !!! Ο υπάλληλος καφετέριας που έγινε θέμα συζήτησης για την τιμιότητά του http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/blog-post_2319.html#ixzz336cYutaQ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια